İmzalar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her ortamın bir kuralı var haklısınız aslında
ama mesela musa astramm nickli ustamız size yazamayacağını bildirmiş eminimki çok önemli bir sebebi vardır sizde kabul etmişsiniz gerçi şuanda yazıyor ama sadece isim olarak yazıyor
burada bu kurala karşı çıkanlarda kargaşa olsun diye karşı çıkmıyorlar benim ozmn sonuç bence isteye bağlı olması gerekir

amanın ben keçiörene girmem bulsalar bir kaşık suda bogarlar beni işim olmaz esat neyime yetmiyor

isteğe bağlı olursa o yazmıyorsa bende yazmam muhabbetine dönecektir.

ophell sitesi mahkemelik oldu. ve The one biliyor şimdi hatırlayamadığım bazı site yöneticileride üyelerinin yazdığı bazı yazılardan dolayı davalı oldular.
Ayrıca tekrar belirtmek istiyorumki bu benim şahsi bir kararım değildir. Hatta ben yönetime bile girmeden önce kararlaştırılmış kuraldı. ben sadece uygulanacağını belirttim.

madem böle bi zorunluluk var acaba isim soyisimler foruma kayıt sırasında alınsa ve sizde gizli tutulsa daha iyi olmaz mı ?
demiştim ama görmediniz sanırım ?

burak bayram
ankara
keçiören

Burak dikkat et soyadını yazdın birileri seni bulabilir :D Buraya yazıpta imzna yzmamanı sadece sorun çıkarmak amaçlı olduğunu düşündürüyor bana. Yani bu kavgayı soyadının bilinmemesi için vermiyorsan ne için veriyorsun anlamış değilim.

Burak dikkat et soyadını yazdın birileri seni bulabilir :D Buraya yazıpta imzna yzmamanı sadece sorun çıkarmak amaçlı olduğunu düşündürüyor bana. Yani bu kavgayı soyadının bilinmemesi için vermiyorsan ne için veriyorsun anlamış değilim.

böyle bir zorunluluğu ve bundan kaynaklı uyarılar ve siteden atılmalar olmasını hazmedemiyorum.soyadımdan korktuğumdan utandığımdan değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri