İmzalar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ophell sitesi mahkemelik oldu. ve The one biliyor şimdi hatırlayamadığım bazı site yöneticileride üyelerinin yazdığı bazı yazılardan dolayı davalı oldular.
Ayrıca tekrar belirtmek istiyorumki bu benim şahsi bir kararım değildir. Hatta ben yönetime bile girmeden önce kararlaştırılmış kuraldı. ben sadece uygulanacağını belirttim.
madem böle bi zorunluluk var acaba isim soyisimler foruma kayıt sırasında alınsa ve sizde gizli tutulsa daha iyi olmaz mı ?

tamam haklısın. hani 1 ocaktan itibaren net çok fazla denetlenecek hatta geçenlerde bir memura basbakana hakaret ettiği gerekçesi ile kamu davası açıldı. ama su varki zaten bütün internet, ethernet vs bilgileri mevcut. ve hadi onuda geçtim adam kendi adını değilde baska bir isim verse nerden bulacaksınız siz. hatta siz yanlıs bilgi vermekten ceza bile alabilrisiniz... yani söyliceğim su dava mava vız gelir isteyen gelir istediğini yatagından alır gider.
bende bunu anlatmaya çalışıyodum işte...

bende bunu anlatmaya çalışıyodum işte...

tamam mantık olarak ben senin yanındayım ama kural gereği sözüm çıkmıyor ne yapalım. kurallar olmazsa düzen olmaz, istikrar olmaz.

tamam mantık olarak ben senin yanındayım ama kural gereği sözüm çıkmıyor ne yapalım. kurallar olmazsa düzen olmaz, istikrar olmaz.

bende kurallar mantık çerçevesi içinde olduğu zaman gerçek demokrasi ve hak koruyucu olurlar diyorum...

yaa ben varsayalım "KUBİLAY İNCİKLİ" dedim adıma kim nerden bilecek benim kubilay olmadığımı. :D aman başka yerde bu ismi görürseniz çaktırmayın haaa. bahadır isminden bile şüphe eder oldum ben şimdi....

madem böle bi zorunluluk var acaba isim soyisimler foruma kayıt sırasında alınsa ve sizde gizli tutulsa daha iyi olmaz mı ?

okuduğum en mantıklı şey ben nasıl olduda düşünemedim.ohhh şettt:D

bende kurallar mantık çerçevesi içinde olduğu zaman gerçek demokrasi ve hak koruyucu olurlar diyorum...

bana söylesene bi ÖSS gibi bir sınav sisteminin mantıgı yk ama uygulanırlıgı var. ve herkes isyan ediyor buna ama elde var 0 "sıfır". anlatabildim umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri