İmzalar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağolasın abi:)

psikopatın biri dikleşti geçen mehmetle.adını soyadını görüp orda gelip mehmeti ankarada bulsa bıçağı taksa böğrüne böğrüne bunun hesabını yönetimmi verecek???

Burakcım bişey söyliyim mi? Öyle bir psikopat olsam inan soyisime hiç ihtiyacım olmaz ;)

yaptım abi opelim ankara 1. garnizon 3.koğuş emirlerinize hazırım:D

nerde yanlış var abi?

Emre abi'ni (respect) gerçekten çok seviyorsun demek ki tuttuğuna Emre diyorsun. :)

Burak, askerlik mevzuunu şu sebeple sordum, askerde emir ve kurallar sorgulanmaz, ne kadar saçma olursa olsunlar.Bana da başta çok saçma gelen kurallar olmuştu ama askerde geçirdiğim günlerin sayısı arttıkça bu saçma kuralların koyulmasının altında yatan gerçek nedenleri gördüm ve o kuralların artık saçma olmaktan çok gerekli olduğunu anladım.Askerde mantık olmaz derler, bundan dolayı senin de başlarda çok zorlanacağını sanıyorum...

mehmet abi bişi olursa trabzona gel burda onu rahip propaganda yapıyor deriz iki dakkada eşşek cennetini boylar :D değilmi serkan ;d
niye kardeşim biz burda neciyiz ki taaaa trabzona gelsin ;) size kalmaz biz hallederissss

Burakcım bişey söyliyim mi? Öyle bir psikopat olsam inan soyisime hiç ihtiyacım olmaz ;)

bence de haklı. elinin altında duran ethernet o kadar işe yarıyorki anlatamam ;) ;)

simdi degerli arkadaslar ben yenıyım belkı bana laf dusmez ama sunu belırtmek ısterım ben bırakın soyadını nıck yazmaya bıle karsıyım zaten sıze ulasmak ısteyen resmı yoldan suc duyurusu yaparsa savcılık elıyle koymus gıbı buluyor buradakı sıkıntı da bu sanırım hıcbırseyden cekınmeyen,hıcbırseyden sahsı adına gocuntusu olmayan her kardes ısmını ,soy ısmını rahatlıkla yazabılmelı yok yazamayacaksa ya yorum yapmamalı ya da kurallara saygı duymalı bır kural alınmıs kural herkese kuraldır burada eskı olmak tanınmıs olmak kuralı cıgnemek ıcın haklı ve yeterlı bır ayrıcalık ve sebep degıldır kaldı kı ben su ana kadar bahse konu kardesımın hemen hemen tum yorumlarını keyıfle okudum aklı basında edeplı bır sahsıyet ama neden mevzuuyu bu kadar uzattı ya da neden bu kadar kırıldı,alınganlastı anlayamadım adını soy adını yaz zaten adam gıbı muhabbet edıyorsun gerısının ne onemı var.

bende zaten yönetim kararını bekledim çiğnememek için bişey yazmadım.kendim için istisna isteseydim(bu çok saçma olurdu) direk özel mesajla hallederdim merak etmeyin...

ophell sitesi mahkemelik oldu. ve The one biliyor şimdi hatırlayamadığım bazı site yöneticileride üyelerinin yazdığı bazı yazılardan dolayı davalı oldular.
Ayrıca tekrar belirtmek istiyorumki bu benim şahsi bir kararım değildir. Hatta ben yönetime bile girmeden önce kararlaştırılmış kuraldı. ben sadece uygulanacağını belirttim.

tamam yaa valla uzamasın artık. msj yazmaktan parmaklarım agrıdı :D sen soyadını yazma olsun bitsin. yönetim gör bizi :D (şimdi yönetim bizi toplu halde uzaklastırırmıs :D:D:D:D )

herkes sen değilki abicim:)

Emre abi'ni (respect) gerçekten çok seviyorsun demek ki tuttuğuna Emre diyorsun. :)

Burak, askerlik mevzuunu şu sebeple sordum, askerde emir ve kurallar sorgulanmaz, ne kadar saçma olursa olsunlar.Bana da başta çok saçma gelen kurallar olmuştu ama askerde geçirdiğim günlerin sayısı arttıkça bu saçma kuralların koyulmasının altında yatan gerçek nedenleri gördüm ve o kuralların artık saçma olmaktan çok gerekli olduğunu anladım.Askerde mantık olmaz derler, bundan dolayı senin de başlarda çok zorlanacağını sanıyorum...

doğru diyosun abi.mantığıma ters gelenle çatıştım hayatım boyunca.askerdede çok dayak yicem ama en azından vicdanım rahat olacak.keşke şunuda yapsaydım demiyeceğim:D

ophell sitesi mahkemelik oldu. ve The one biliyor şimdi hatırlayamadığım bazı site yöneticileride üyelerinin yazdığı bazı yazılardan dolayı davalı oldular.
Ayrıca tekrar belirtmek istiyorumki bu benim şahsi bir kararım değildir. Hatta ben yönetime bile girmeden önce kararlaştırılmış kuraldı. ben sadece uygulanacağını belirttim.

şeriatın kestiği parmak acımazmış.uygulayın ozaman ben soyisimsiz yazıyorum(amacım kimseye saygsızılık yapmak değildi belirteyim...)

benden itibaren soyisimsiz yazanlara lütfen gereğini yapın?

tamam haklısın. hani 1 ocaktan itibaren net çok fazla denetlenecek hatta geçenlerde bir memura basbakana hakaret ettiği gerekçesi ile kamu davası açıldı. ama su varki zaten bütün internet, ethernet vs bilgileri mevcut. ve hadi onuda geçtim adam kendi adını değilde baska bir isim verse nerden bulacaksınız siz. hatta siz yanlıs bilgi vermekten ceza bile alabilrisiniz... yani söyliceğim su dava mava vız gelir isteyen gelir istediğini yatagından alır gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri