Imobilizer ve Alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xbaronnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xbaronnn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabam 1999 model Opel vectra GLs. araba da kapıyı açtığımda bazen dörtlüler yanarak ve sesli sinyaller vermeye başlıyor bunun nedeni ni bir türlü çözemedim. bunun nedeni ni bilen var mı ? ayrıca hırsızlığa karşı Imobilizer sistemi etkili diyorlar ama ben yinede alarm taktırmak istiyorum (geçen aylarda Camı kırarak Cd çalarımı çaldılar). ankara da bildiginiz teknik bir servis var mı bu konu ile ilgili... bildiginiz opel servisleri varsa onlarıda referans alabilirim. hepinize keyifli sürüşler...

Opel servislerinde cok yüksek fiyat cekerler benden söylemesi,
bunu oto aksesuarcılarında halletmeye çalıs fiyat daha düşük olur her mahallede zaten 3-4 tane aksesuarcı mevcut suanda 80 ytl ye takıyorlar alarm taktır gitsin 2 yıl garantisi var.

immobilizer mevzusuna gelince tamam güvenli fakat arabanın calınmasına karsı güvenlidir fakat teypti ses sistemiydi filan sadece 1 cama bakar o yüzden alarmı şiddetle tavsiye ederim;)

genede aklınızda sorun oluşursa özelden bana ulaşın ben sizi yönlendiririm...

xbaronnnn araç 2. el mi?

immo çalınmayı engelliyo sağolsun ama alarmsız araba olmaz ya büyük şehirlerde bence git taktır.

Son düzenleme:
Opel servislerinde cok yüksek fiyat cekerler benden söylemesi,
bunu oto aksesuarcılarında halletmeye çalıs fiyat daha düşük olur her mahallede zaten 3-4 tane aksesuarcı mevcut suanda 80 ytl ye takıyorlar alarm taktır gitsin 2 yıl garantisi var.

immobilizer mevzusuna gelince tamam güvenli fakat arabanın calınmasına karsı güvenlidir fakat teypti ses sistemiydi filan sadece 1 cama bakar o yüzden alarmı şiddetle tavsiye ederim;)

genede aklınızda sorun oluşursa özelden bana ulaşın ben sizi yönlendiririm...

tşk ler cevab için ...

immo çalınmayı engelliyo sağolsun ama alarmsız araba olmaz ya büyük şehirlerde bence git taktır.

+100

Geri