Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
>> İmobilayzır Kontak Kilidi Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Buraya......>>>>
benim ğördüğüm kadarıyla anahtarlıgın için de çok küçük plastik anahtarlıgı açınca kanalı var o kanala giren çıkıntrı ben çıkardıgımda araç çalışmıyor denedim
yok mesj gitmedi sandım gönder dediğimde tekrar giriş yapın dedi bende gitmedi sandım diye tekrar yazdım. o yüzden 2 mesaj olmuş inşallah dediğinizgini çipi oraya yapıştırmışlardır. Beyinden kablo kestilerse vururum onları...
Yahu bu nasıl iş.Çalışan bir aparatı nasıl iptal ederler.malesef bazı kullanıcılar yaptırmak yerine kısayoldan iptal ediyorlar.
Aracı satmaya gelince immobilizreli Demesini çok iyi bilirler.
eger aracının önceden imbodan dolayı beyni kiltlendi ise imboyu beyinden iptal edip direksiyon kutusunun altında resmin iç kısmında mavi olması gerek soketi çıkartmışlardır.muhtemelen benimde imbo iptal ordan biliyorum orjinal anahtarı bendede yokdu.servisten imbo kodu talep ettim aracımın imbo kodunun olmadıgını belirttiler maalesef bende mecburen iptal ettirmek zorunda kaldım.Belkide senden önceki kişininde başına gelmiş olabilir.