illegal...

İlk defa katılıyorum......:) :good:

Satışşşş........!!!!

İnsan haber vermez mi ?Hapşursam Cumhuriyetten duyulur o kadar yakınım yanii..Oysa ben biraraya gelelim diye ne aksiyonlara maruz kaldım, başıma gelmeyen kalmadı....Neyse Yavuz abi bari sen bir organizasyon planla da katılalım...Korkma başkanlığa mı soyundun demiycem....:)

Hakan abi de bu satışı yaptı ya affetmem onu...Yada affederim ama bi şartla..: Stoplarda biraz daha indirim yaparsa belki olabilir....:)
Öyle değil mi yavuz abi ?...

gelecegini bilsem kalırdım 1 gun daha ankarada

Hakan abi de bu satışı yaptı ya affetmem onu...Yada affederim ama bi şartla..: Stoplarda biraz daha indirim yaparsa belki olabilir....:)
Öyle değil mi yavuz abi ?...

Hakan' a git Yavuz abimin selamı var de,gerisine karışma Mehmet :D

arkadaşlar darılma gücenme olmasın, berat aradı burdayım dedi eğer zamanı olsaydı herkese haber verirdik ama topu topu 1 saat oturdu o kadar. zaten kaçta veya nerde buluşacağımız bile belli değildi. işlerini bitirip dönerken haber verdi ve buluştuk. şimdi aradığında sizi arasam zaten siz gelene kadar berat gitmiş olurdu. lütfen yanlış anlaşılmasın yoksa bende isterim hepberaber oturup sohbet etmeyi ;)

arkadaşlar darılma gücenme olmasın, berat aradı burdayım dedi eğer zamanı olsaydı herkese haber verirdik ama topu topu 1 saat oturdu o kadar. zaten kaçta veya nerde buluşacağımız bile belli değildi. işlerini bitirip dönerken haber verdi ve buluştuk. şimdi aradığında sizi arasam zaten siz gelene kadar berat gitmiş olurdu. lütfen yanlış anlaşılmasın yoksa bende isterim hepberaber oturup sohbet etmeyi ;)

Kıvırma Alper :)

Hakan' a git Yavuz abimin selamı var de,gerisine karışma Mehmet :D

Tamam Yavuz abi....:good:

Ama ters tepki yaratırsa ne olacak...O zaman farkı senden tahsil etmem gerekebilir ona göre...:)

Geri