Ilk kazami yaptim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ediyorum ark.lar..
Bugün exper geldi baktı onay verdi gitti.Görüecek ustam falan da olmadığı için mecburen değiştiriyoruz.
Ön tampon sag far ve kaput.Zaten allahın izniyle uzun süre binmeyi düşünüyorum.
Satacağım zamanda canı isteyen alsın diyelim artık.Gerekirse denildiği gibi indirime gideriz.

ya yazıktır değişirse tampon değişir aracınızda. kaporta düzeltilip lokal boya yapılır, keşke tanıdığınız usta falan olsaydı size bilgi verirdi, neyse artık geçmiş olsun

Hiç sormayın tanıdık falan olmayınca mecbur kaldık bir anlamda.O değilde şimdi arabayı satarken sorun olacak.sogudum arabadan içimden satmak geliyor,daha yeni de almışken.Şimdi satsam kaça gider aracım değeri nedir acaba,Yada takas falan düşünebilirim.
Servisi aradım hocam için rahat olsun arabayı sen bile tanıyamayacaksın diyolar ama
:((
elimde resimler falan var ama alacak insan inanır mı ki ondan da korkularım var,Yani içim sıkılmaya devam ediyor.:((

yok mu fikir verecek:(

ya resımlere baktımda kaputu degıstırmesınler ne olursa olsun de boya atarsa atsın deyın gercı ben hıc gormedım boya attıgını amcamın accent var kısın arabayı kaydırınca elektırık gıregıne vurdum tampon la sag camurluk sacı yırtıldı ve on kaputun onu bır karıs kadar ezıldı çamurlukla tampon mecbur degıstı ama kaputu degıstırmedık 2 sene oluyor ne atma var ne bısey...

moralini bozma bişey yok bu kazada getir ben değerinden alırım :)

çook geçmiş olsun allah daha büyüğünden korusun... araca gelince de tabbi siz bilirsiniz ama o kaput değişmez değişirsede çok yazık olur usta değilim ama benim görüşüm ufak bi çektirmeyle kaput kendine gelir güzelce boyandımı eskisi gibi olur tamponda da yırtık vs falan varsa oto king halleder ;) ama parça değişimine girmeyin derim ben çünkü aracı satarken alıcının sorduğu ilk şey değişen boya varmı 2 parça değişen var dediğinizde sizin için biraz zor olur satması

Geri