Ilk kazami yaptim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belirtmedik maalesef...

üzülmeye değcek bi olay değil.. istanbulda illaki olan şeyler bunlar.. değeri düşersede düşsün ki ayrıca mal satılığa çıktığında değerinde satıldı die bişey pek olmuo.. o araç belki sizin gözünüzde atıorum 20 milyar veya 30 milyar herneyse ama satmaya kalkınca o paraya satabilceğinizi düşünmeyin.. tampon değişmesi kaput ezilmesi bunlar can sıkıcak olaylar deil.. arabanın şasesine bişey olmamış.. şuan benim kaput bayağ bi çizik çocuklar saolsun ilerde boyatmayı düşünüorum.. zaten daha öncede kazada boyandı.. değeri düşerse düşsün satarken 15 milyar edicekse boyananın değişeni var die de 10 milyara kimseye satmam yakarım ben.. yani diyceğim ilk kaza olduğu için telaşe yapmışsınız ama dert etmeyin.. aracı satarken arabanın ufak tefek kaporta işleri oldu ama şasede sorun yok demeniz gerçek alıcı için bence yeterli olur

Belirtmedik maalesef...

abicim sanırım sende benim gibi arabasına duygusal olarak bağlananlardansın e tabi kolay alınmıyor emek var herşeyin ucunda, ben aracıma senin gibi üzülüyodum aman bişey olmasın aman çizilmesin aman kaskom delinmesin , herşey arabayı satana kadar abi dün sattım corsamı sanki bi yanım eksik :( Allah can sağlığı versin

bu hasar için değisma kaputunu kardesim bir karıslık yeri yapılıp boyanacak

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Servisi aradım az önce hocam kaput çift saç orayı yaparız,boyarız ama daha sonra yine atar gibi şeyler söyledi.Orjinalini takacağız kafanız rahat olsun falan dedi.ASlında takılması konusunda teredditim yok da kaput değişti diye araba önden hasarlı damgası yiyor satarken sorun olur diye korkuyorum.

Bence kaputun değişmesi gereksiz.Boya kalkması olayını hiç anlayamadım.

Kaput çift saç olduğu için açıp düzeltmek gerek gibi,tam eğim yerinde yamulma olduğu için aşırı macunla kapatmamız lazım dediler,daha sonra gerek güneş gerekte içeriden motor ısısından gelen sıcaklıkla zamanla boyası atar hem sağlıklı yapılmaz hemde daha sonra bozulur dediler,exper gelecek bugün bakalım nolacak.

geçmiş olsun :( kötü bir durum

çıkan parçalarını çöpe bile atsan al. kaputun niye değişiyo . resimlerde bi şey yok ucunda hafif eğik var. neyse mutlaka ama mutlaka ne değişirse al. kaput tampom ıvır zıvır al.

Geri