çok çok geçmiş olsun..! Allah beterinden sakınsın..!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam yapmayın bu kadar zorlanır mıyız dersiniz.Öncelikle çok geçmiş olsun cana değilde mala gelmiş.
Fakat diğer taraftan bence parça değişimine gitme bir kaportacıda yaptır masrafıda fazla olmaz. Çünkü aracı satarken baya zorlanırsın fiyatta değerinin altında gider.Bende 98 R19 vardı 2 parçada boya var diye satarken göbeğim çatladı. Bence imkanın varsa değişim olayına girme.
Haklısınız hocam inş.uzun süre binmeyi düşünüyorum ev işine falan girmessem,yani an az 2 yıl daha binerim inş.bakalım yarın exper gelip bakacak arabaya kaputu değiştirmeyiz belkide.öncelikle geçmiş olsun... bence çok ta büyük bi kaza değil kafanıza fazla takmayın kaldıki resimleri elinizde ve satmak istediğinizde diğer arkadaşların da dediği gibi alıcıya gösterebilirsiniz... alta kendi kazama ait resmi koyuyorum. ben komple tampon ve kapput ile sol farı değiştim. sizin böyle bi büyük tadilata girmenize gerek yok gibi nihayetinde biz Türklerde bi orjinal değişeni olmayan araba takıntısı vardır. ama uzun süre binecekseniz hiç bunlara takılmayın değiştirin gitsin.