Ilk kazami yaptim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:cry:Bugün okul dönüşü eşimi almaya gelirken boş yolda bi anda dalğınlığıma gelip öndeki araca arkadan çarptım.
Aslında o anda radyo kanalı değiştiriyordum kafam oraya daldı sanırım.Önümdeki aracında önüne araç kırmış o da yavaşlamış.
Ama önümdeki aracın fren lambaları yanmıyordu adam daha sonra arızalı gibi laflar eti ama kaza oldu işte.
Çok korktum 10 dk kendime gelemedim.
Kazasız araba aldık acemeliğinde etkisiyle arabayı vurduk.Sonra adamla tutanak tutup aracımı servise opel odak servisine götürdüm.
Ön tampon değişecek.sağ tarafta ön kaputta da biraz yamulma vardı o da değişecek dediler.
İkisininde orjinalini takılacakmış.Bunların orjinali nasıl oluyorsa?
Bende kaskoyu bozdurarak yaptırıyorum.Ya arkadaşlar aracı satmak gibi bir düşüncem yok ama ileride satmak istesem bu değişimler satılma işlerinde ne kadar etkili olur?
Eve geldim hemen size yazayım dedim.İçimi döküp rahatlamak istiyorum.Hala olayın etkisindeyim ve kendime çok kızıyorum.:cry:

işte resimler,neler düşünüyorsunuz?

Ekli dosyalar

• DSC00638.webp
    DSC00638.webp
    41.8 KB · Görüntüleme: 224
  • DSC00639.webp
    DSC00639.webp
    42.3 KB · Görüntüleme: 205
Öncelikle geçmiş olsun.Allahdan canınıza bir şey gelmemiş.Arabanızın ilerde belki biraz fiyatı düşebilir ama bunları düşünmek için çok erken.Allah daha büyük kazalardan korusun.

geçmiş olsun.. elinde fotoğraflar var gösterirsin böyle olmuştu diye bişey olmaz bence...sonuçta büyük bir kaza yapmamışsın..;)

geçmiş olsun...bence kaportanın düzeltilmesi yerine orjinal parcayla degısmesı...faturalarıda tutarsanız ılerıde satmak ıstediğiniz zaman karsı tarafa gosterırsınız...bunlar ufak tefek nazarlıklar allah daha buyuklerınden korusun...

Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin
Tampon değilde diğer parçaları değiştirmez iseniz satarken daha iyi olur.

Değişme durumu devam edecekse aracın şu anki fotograflarını, kaza raporunu, servis rapor/ekpertizin fotokopilerini alıp bir dosyada saklayın. En azından satarken elinizde neyin ne olduğuna dair belgeniz olur.

ek: Fotografları şimdi gördüm, bu kadar hasar için kaput, çamurluk değiştiren servisede selam olsun ne diyim :S

Son düzenleme:
geçmiş olsun..

kaput lokal boya olacak sakın değiştirme ...tampon değişiecek herhalde resimden bişey anlaşılmıyor ama girmişsin bayağı..geçmiş olsun

kaput lokal boya olacak sakın değiştirme ...tampon değişiecek herhalde resimden bişey anlaşılmıyor ama girmişsin bayağı..geçmiş olsun

+1500 ilerde satarken zorluk çekersiniz

Yeni resimler..

Ekli dosyalar

• DSC00640.webp
    DSC00640.webp
    39.4 KB · Görüntüleme: 117
  • DSC00643.webp
    DSC00643.webp
    60.2 KB · Görüntüleme: 110
Geri