ilk hayal kırıklığım :(( tabiki benzin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
5 nisan pazartesi arabamı teslim almıştım. hemen benzini fulledim. dedim biraz gider bidaha fuller ve km fiyat oratalamaını cıkarırım. bugun 210 km yol yapmıştım ve tekrar fulledim. oda ne! km de 39 kuruş.

vatandaş satarken 30 krş ortalama demişti. şimdi bu benim 5 yıl sonraki ilk benzin aracım. acemiliğim diyorum, egzoz sorunluydu o diyorum, biraz trafikle kullanıyorum dur kalk falan ama 30 nere 39 nere. şaşırdım. lpg bile geciyor simdi aklımdan. bi 100 km sonra tekrar deneyecegim. bakalım ne cıkacak.

arabaya alışın bence biraz kullanın . Ayrıca dur kalk trafik 9 kuruştan çok daha fazla etkiler 9 kuruş çok büyük bir fark değil bu benzin fiyatlarında.

abi çok kafaya takmamak lazım ; sorun benzin fiyatlarında. araçlarda değil.

yani 40 kuruş normal mi? buda yaklaşık 11 lt/100km

ewet normal 1.6 benzin icin 1.4 aveo 30 kurus yakior

6 lt yakıyor benim araç şehir ii 7 lt oluyor genelde, 90nı geçmessem uzun yolda 5.5

lpg power :D

valla sanırım lpg power. ben 7 8 kuruş fark için degmez diyordum ama lpg ile millet 16-22 kuruş arası yakıyor sanırım. ben hadi iyileştirme ile 35 kurusa indirsem yine fark 15 kurus. LPG şart gibi :(

11 litre dur kalk trafikte çok normal. Aracında tepkilerine alışırsanız İstanbul trafiğinde olduğunuza göre 8-9 litreye indirebilirsiniz.

hava filitren ne durumda

Geri