Ilk calistirmada yüksek devir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

appi28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar ben arabami ilk calistirdigimda devir saati 2,ye kadar yaklasiyor ve yaklasik 2-3 dk sonra normale iniyor ama bu süre icerisinde egsozdan su atiyor ve yogun bi duman geliyor bu normalmidir yoksa bi sorunun habercisimidir?yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar(özellikle su olayini merak ediyorum:D )

bunun normal olup olmadığını sen bileceksin, yani arabayı yeni mi aldın. bence bu durum normal değil. devir 800-900 de olmalı. 2-3 dakika 2 ye yaklaşık durması normal değil.

otomatik jigle derlerdi eskiden :D motor ısınıncaya kadar belirlediği bir devirde çalışır sonra normale döner.

otomatik jigle derlerdi eskiden :D motor ısınıncaya kadar belirlediği bir devirde çalışır sonra normale döner.
tamam burda hem fikiriz ama bu su olayi ne acaba merak ettimde

o su değildir muhtemelen çiğ benzindir. veya soğuk metal parçaların bir anda ısınması nedeniyle oluşan buharlaşmanın egzostan çıkarken yoğunlaşıp su damlacığı haline gelmesidir tahminimce.. kanımca normal olabilir. ama dersen ki çok su akıyor evdeki bidonları dolduruyorum o zaman ayrı mesele :D

o su değildir muhtemelen çiğ benzindir. veya soğuk metal parçaların bir anda ısınması nedeniyle oluşan buharlaşmanın egzostan çıkarken yoğunlaşıp su damlacığı haline gelmesidir tahminimce.. kanımca normal olabilir. ama dersen ki çok su akıyor evdeki bidonları dolduruyorum o zaman ayrı mesele :D

yok bidonlari doldurmaz doldursa al iki araba yazin su sat iyi para:D

appi kendi çapımızda yorum yaptık belki bi gıdım faydamız olur diyerekten.. kızmassın inşallah. :(

appi kendi çapımızda yorum yaptık belki bi gıdım faydamız olur diyerekten.. kızmassın inşallah. :(

yook canim estagfurullah,kizmis gibi bi halimmi var:) yorumlarin icin tsk

hararet sorunu yaşadın mı ? inş. conta yakmamışsındır

Geri