ilk arabamı alacagım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizellerde 100.000 KM ve üzeri tehlikeli. ;) Biraz daha ekleyin,100.000 Km altı araçlara bakın..

tum arkadaslarıma cok tessekkurler ederım sanırım vazgececem..

bencede iyi bir karar olmuş.

ama arkadslar soyle bıse var abımın yuk arabaları var wv volt araclar ayda 15km yapıyor bırı suan 400000 kmnın ustunde o kadarda yuk atılmasına ragmen masallah halen canavar gıbı gıdıyor. 2005 model passatıda var aynı sekılde suan 228000 km de TDİ tabıkı bunlar oda canavar gıbı gıdıyor. Uyarılarınızı dıkkate aldım vazagecem dedım ama ben bunu aldım aldım almazsam eger araba alamam daha bıde corsa takıntım var baska araca bınmek ıstemıyorum. Yılda 10km cıvarı yapsam sakın sakın motoru yormadan kullansam bakımlarını guzel gulze yapsam gozum gıbı baksam alınmaz mı? ((:

ticari araçla binek arabayı karıştırmayın adı üstünde ticari. abimin passatı 228binde demişsiniz ama kullanım ve bakım şartlarına göre bu oran değişir. aynı arabada bir kullanıcı vardır hor kullanır iyi bakmaz acemidir bilinçsizdir 100 binde alır motoru eline ama tecrübeli arabasına saygılı bakımları aksatmayan nazik kullanan biri diğerine göre 3-4 katı fazla kullanabilir. yani sizin alacağınız araba sizden önce nasıl kullanılmış, bakımları yeri ve zamannda yapılmışmı, motorda hiç sorun yaşandımı, yaşandıysa nedir ve nasıl yapıldı, motorun şu anki durumu nasıl, sizi masraf yapmadan götürürmü bunlara cevap bulursanız neden olmasın.

Anladığım kadarıyla 100bin üstü dizeli kimse tercih etmiyor. Bu durum fiyatlara da etki eder ve 80bin gibi satmamız gerekir aracımızı eğer iyi bir fiyata satmak istiyorsak öyle mi?

yaaa bende yeni bi araç aldım gözümü karartıp kimseye de danışmadım acaba iyi mi ettim diye düşünüyorum bu başlıkları okuduktan sonra

gokhan abıme tesekur edıyorum aynen dedıgın gıbı adam hor kullanmsıtır 70bınde motor gıder ama ıyı kullanmıstır 300bıne kadar gıder.. Ben zaten almadan guzel bır yetkılı servıste bılgısayara baglatacam muayenelerını gozden gecıttırecem zaten sakatsa almam ama saglıklıysa alacam ve o araba bende uzun yıllar allahın ıznıyle sorunsuz gıder.((:

gokhan abıme tesekur edıyorum aynen dedıgın gıbı adam hor kullanmsıtır 70bınde motor gıder ama ıyı kullanmıstır 300bıne kadar gıder.. Ben zaten almadan guzel bır yetkılı servıste bılgısayara baglatacam muayenelerını gozden gecıttırecem zaten sakatsa almam ama saglıklıysa alacam ve o araba bende uzun yıllar allahın ıznıyle sorunsuz gıder.((:

hadi bakalım o zmn hayırlısı olur inşallah. ama dediğim gibi hiçbir şeyi gözden kaçırmamak ve iyi analiz etmek lazım.

yaaa bende yeni bi araç aldım gözümü karartıp kimseye de danışmadım acaba iyi mi ettim diye düşünüyorum bu başlıkları okuduktan sonra

şu an olan olmuş geriyi bırakıp ileriye bakmak lazım. biz insanların bazan basireti bağlanıyor elimiz ayağımız tutuluyor sonrada ben bunu nasıl yaptım diyoruz insanlık hali. aracı yenimi aldınız ne kadar yol gittiniz bir anormallik varmı...

Geri