İlk arabamı alacağım yardım lüften

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EKTOPEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
demek ki irmscher panjurların atası commodore panjurlarıymış :D

Rekord panjuru
std_1976_Opel_Rekord_Caravan-1.jpg

Bizim ailemizin ilk opeli bu model, turuncu renkte, çok alımlı bir arabaydı :)

Arkadaşlar piyasaya bakıyorum ama henüz yeni birşeyler çıkmadı, çıktığı anda buraya koyacağım çok faydalı oldunuz yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim...

hayırlısı olsun abi,sonuçta 4 5 6 mılyara kadar alıncak araçta mutlaka masraf olucaktır.en az masrafla adam olacak bişey bulup alın acele etmeyin..
alınacak arabalar:
1- 123 kasa mercedes

2-hyundaı nin eski excel modelleri var,paranıza uygun bulursanız tavsıye ederim..bizde vardı gayet güzel araba..

3-opel kadett(88-91 modellere bakın)

4-Renault flash(1.7 olması şart yoksa satılmıyor) :D

şimdilik aklıma gelenler bunlar,hayırlısı olsun..

Berkay önerilerin için teşekkürler, aslında bu parayla en hızlı dönüşümü gerçekleştirilecek araçlar ya kuş serileri yada broadway,spring,flas tarzı araçlar ama ben tamamen siyasi sebeplerden dolayı bu araçlardan tercih etmiyorum, adamlar(dış sermaye) senelerdir bize üretmemiz için bir modeli vermiş dışına çıkmamış düşünün 2001 yılına kadar şahin-doğan üretmişiz en az 30 senelik teknolojiyi bize yutturmuş bu adamlar, bizim siyasilerimizde 'aman millet biniyor ayağı yerden kesilsin yeter' görüşünde oldukları için bu araçlara bakışım çok farklı, sonuçta türk tüketicisi olarak genellikle ilk arabalarımız hep bu modeller oldu... konu dağıtmayayım hyundai dersen excel gerçekten zamanının güzel bir aracı, mazda 323 de bakıyorum...

Savaş abi araç sahibini aradım araç satışa hazırmış masrafı yokmuş gel gör dedi, işlerimi ayarlayabilirsem gideceğim, işlerim dediğim final zamanı bu ara baya sıkışığım o yüzden...

bu yaz sonu bende 5-7 binlira civarı bi araba almaya niyetliyim ama gerçekten zor bir iş bu paralara araba bulmak. Uğraşmayı severim ama malum öğrenciyim yazın çalışıp kazandığım parayla biraz babamın desteğiyle birşey almak istiyorum, parçacıları gezerim bizim şirket sanayide olduğundan kaporta boya elektrik motor vs. her iş için tanıdıklarda var ama benim bütçem yaz bittiği anda arabayı alırsam sıfırlanıyor ve yaklaşık 6 ay hiç bir gelirim olmuyor. Ama bendeki araba sevdası okadar fazlaki gerekirse part time bile çalışırım :D

Alican sanırım alırsam bende çalışmaya başlayacağım yoksa altından kalkılmaz masrafların... baksana lpg olmuş 2tl mazot olmuş 3tl...

Alican sanırım alırsam bende çalışmaya başlayacağım yoksa altından kalkılmaz masrafların... baksana lpg olmuş 2tl mazot olmuş 3tl...

Ben işin yakıt masrafı boyutunu düşünmek bile istemiyorum zaten. Ama benim derdim kimseye hesap vermeden istediğim zaman(cebimde yakıt alacak param varsa) arabama binip gideceğim yere gitmek. Zaten etraftaki hızlı gençler gibi gece çıkıp sahilde gazlamak vs. gibi dertlerim yok. Kafama göre bir arabam olsun ona imkanlarım dahilinde istediğimi yapayım. Yıkayım temizleyeyim öyle takılayım arabamla bana yeter :D İnsanların ne güzel hobileri var biniyor bisikletine heryeri geziyor, Sahilde oturuyor müzik dinliyor kitap okuyor vs. ne masrafı var ne birşeyi. Nerden gelmişde içime girmiş bu araba sevdası bilmem ki :D İnsanın gerçekten zevk alarak ilgilendiği şey pahalı bir hobi olunca elden birşey gelmiyor. :D Kısaca arabam olsunda ben yine okula otobüsle giderim mühim olan kafama estiğinde ilgilenip birşeyler yapabileceğim bir arabam olduğunu bilmek :D

Geri