İlk arabamı alacağım yardım lüften

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EKTOPEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel german style olur bundan bencede parasına göre alınabilecek en iyi arabalardan biri...

Savaş abi dediğin doğru Alman'dan boş çıkmaz ama dediğin hayal benimde hayalim sayılır özellikle Willys jeep, bakalım dua ediyorum umarım düzgün bir şey çıkar bu alet...

Biraz özen ve masrafla vazgeçemeyeceğiniz bir araba olur,şimdiden hayırlı olsun..

nası buldun bu fiyata. Kredi kartına 12 taksit diyo adam =)

Son düzenleme:
7/24 insan bilgisayar başında olunca bulunuyor valla...

Mercedes is mercedes kardeşim.36 senedir taş gibi Türkiye'nin kaymak asfaltında durmak her arabanın harcı değil.Masraf elbette olacak görüyorum sıfır arabalar bile servisten çıkmıyor.Araba şans işi mobilet parasına mercedes alıyorsunuz.Hemde taksitle :) bonus varsa Allah bilir 3 ayda öteleme gelir.:) hayırlısı olsun

Abi böyle şeyleri alıp , başına bela alma :)

Bence alma, yolda bırakabilir seni ve başına bela olabilir. Satmak istediğinde de kim alacak.

heralde ilerde satıcam diye almıyodur. Ama bundan önceki sahibide son kullanıcısı olurum diye almıştır bak şimdi satılığa çıkardı müşterisi var. Bence elde kalması için o arabanın hiç çalışmaması lazım..

12 taksit oalyı sahibinden com'un vadeli taksit seçeneğinden kaynaklanıyor. topalaybilirsen efsane olur. toplayamazsan yazık olur.

Geri