Ilginç Yasaklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alpasch' Alıntı:
bu bilgileri nerden aldiysan iyi sallamislar...

hollanda bir nehir cenneti..

kaynak icin: http://www.ttponl.org/tur/Hollanda.pdf bakabilirsin..

ayrica pazar günleri hristiyanlarin dini günü. pazar günleri dükkanlarin acik olmasi yasak. acilmasi sorulamiyor bile...

İÇİNDE FAHİŞELİK VARSA İSİM ÖNEMLİ DEĞİL BENCE İSMİN ARABANIN MARKASINDAN BİR FARKI YOK SENİ DAHA KOLAY BULMAMIZA YARIYOR SADECE DİNİ SAVUNMAK İSİMLE OLMAZ BENCE.

BU DÜNKÜ BİR HABERDİ GAZETENİN BİRİNDE.

AÇMAK İSTEYEN PAZAR GÜNLERİ AÇIYOR DÜKKANINI ALMANYADADA AVUSTURYADA DA DANİMARKADADA İSVEÇ TEDE BULUNDUM VE TANIDIĞIM O ÜLKELERİN VATANDAŞLARI VAR.

Corsa_N' Alıntı:
İÇİNDE FAHİŞELİK VARSA İSİM ÖNEMLİ DEĞİL BENCE İSMİN ARABANIN MARKASINDAN BİR FARKI YOK SENİ DAHA KOLAY BULMAMIZA YARIYOR SADECE DİNİ SAVUNMAK İSİMLE OLMAZ BENCE.

BU DÜNKÜ BİR HABERDİ GAZETENİN BİRİNDE.

AÇMAK İSTEYEN PAZAR GÜNLERİ AÇIYOR DÜKKANINI ALMANYADADA AVUSTURYADA DA DANİMARKADADA İSVEÇ TEDE BULUNDUM VE TANIDIĞIM O ÜLKELERİN VATANDAŞLARI VAR.

adamlar öyle uygun görmüs öyle yapmis.. ben sadece neden o isme öyle bir yasak geldigini söyledim...

+almanyada ne kadar bulundun bilemicem ama ben 5 senedir burdayim...

almanyada pazar günleri sadece kiosk denilen kücük dükkanlar acik olabiliyor. normal marketler ve alisveris merkezlerinin acik olmasi yasak. senede 1 gün pazar günü acik kapi günü düzenlenir o kadar... 2 sene önce bir rapcinin albümü yasaklandi..sence eden olmus olabilir.hemen anlatayim.. adam bir sarkisinda pazar günleri dükkanlar acik olsun dedigi icin.. bunun teklif edilmesi bile yasak.. simdi senin tanidiklarinin kiosku varsa aciyorlarsa bu ayri ama durum burda böyle...

+dün bir gazete yazdi diye dogru olacak diye birsey yok. adamlar sallamis. gir verdigim linke bak.. sadece amsterdamda 125 köprü var nehirlerin üzerinde.. bi gir oku,sonra beni sucla... ok..

hadi iyi eglenceler;)

alpasch' Alıntı:
adamlar öyle uygun görmüs öyle yapmis.. ben sadece neden o isme öyle bir yasak geldigini söyledim...

+almanyada ne kadar bulundun bilemicem ama ben 5 senedir burdayim...

almanyada pazar günleri sadece kiosk denilen kücük dükkanlar acik olabiliyor. normal marketler ve alisveris merkezlerinin acik olmasi yasak. senede 1 gün pazar günü acik kapi günü düzenlenir o kadar... 2 sene önce bir rapcinin albümü yasaklandi..sence eden olmus olabilir.hemen anlatayim.. adam bir sarkisinda pazar günleri dükkanlar acik olsun dedigi icin.. bunun teklif edilmesi bile yasak.. simdi senin tanidiklarinin kiosku varsa aciyorlarsa bu ayri ama durum burda böyle...

+dün bir gazete yazdi diye dogru olacak diye birsey yok. adamlar sallamis. gir verdigim linke bak.. sadece amsterdamda 125 köprü var nehirlerin üzerinde.. bi gir oku,sonra beni sucla... ok..

hadi iyi eglenceler;)

YAHU NİYE HER YAZILANI KİŞİSEL SALDIRI OLARAK NİTELİYORSUNUZ SEN ARKADAŞA YAZMIŞIN BEN BÖYLE BİLİYORUM DİYE BENDE SENİN YAZDIKLARINA KENDİ GÖRÜŞÜMÜ YAZDIM YAPMAYIN ARKADAŞLAR.

SENİ SUÇLAMAK NE HADDİME DÜŞER...

Gerilmeyin arkadaşlar :) bu yasaklar için değmez, gülün geçin :)

sakin beyler sakin kırmayalım birbirimizi laflafı acıyor sadece ortalaga konusalım sahsi mesele yapmamıza gercekten gerek yok dimii:D kimse üstüne alınmasın olsun bitsin

:rock nevermind

ok.. is stresi pardon... isteyimde ve biraz yogunda ondandir...

ingilterede ağızdan gaz çıkarmak ayıp başka biyerden çıkarmak ayıp diil :)

aquin' Alıntı:
- İsviçre'de pazar günleri çamaşır asılamıyor, araba yıkanamıyor, çim biçilemiyor. Apartmanlarda gece ondan sonra sifon çekilemiyor.

haberler asilsiz arkadaslar.

Louisiana'da yeni çıkan bir yasaya göre, anaokulundan liseye kadar tüm öğrenciler öğretmenlerine "bayım" ya da "hanımefendi" demek zorunda
örnek olmalı....

aquin' Alıntı:
- İsviçre'de pazar günleri çamaşır asılamıyor, araba yıkanamıyor, çim biçilemiyor. Apartmanlarda gece ondan sonra sifon çekilemiyor.

-Pazar günleri gayet güzel camasir asiliyor burada her binanin kendine ait camasir asma odalari var balkona asilmiyor.
-Cim bicme meselesi dogru rahatsizlik vermek yasak.
-en aptalcasida sifon meselesi akla mantiga yatkin degil

Geri