ilginç motor sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patates
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patates

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
son zamanlarda anlayamadığım bir nedenden dolayı böyle bir ses çıkıyor aracımdan ses triger kayışının oralardan geliyor sanki ama 5 bin km önce v kayışı ve triger değişti videosunu atıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=hCoWG4XszxQ&feature=youtu.be

usta sen o degıstıren ustaya bı dha bı gotur bence aracı ya bıseyı sıkamamıs yada gunahına gırmek gıbı olmasın bıseyı degıstrmemıs olabılır..

usta sen o degıstıren ustaya bı dha bı gotur bence aracı ya bıseyı sıkamamıs yada gunahına gırmek gıbı olmasın bıseyı degıstrmemıs olabılır..

götüreyim haklısın ne yapıyorlar ne yapmıyorlar bilemiyorsun hayırlısı olsun değiştirmediyse bile tekrar değiştiririm ne kadarki sanki oda kendi bilir böyle para kazanmak istiyorsa devam edebilir dediğim gibi hayırlısı :) sağol

Bu gergi bilyesi var. Acep o bozuldu da ara ara boşluk yapıyor mu?

ses hoşuma gitmedi motoru açıp ordan ses kaydı yapsan daha iyi ama sanki vuruntu var gibi geldi,
bu senin dinamo mu ne diyorsunuz o testden sonra mı değişti bu ses?

ses hoşuma gitmedi motoru açıp ordan ses kaydı yapsan daha iyi ama sanki vuruntu var gibi geldi,
bu senin dinamo mu ne diyorsunuz o testden sonra mı değişti bu ses?

valla direk sesin geldiği yer v kayışı triger kayışı bölümlerinden geliyor anlamadım gitti bir usta o ses bazen kesiliyor o zaman denk geldi ben anlattım valans vuruyor olabilir demişti ama nette bakdığımda yorumlara ve durumlara v kayışı gergisi yada bilyası varmış ondan dır diyorlar videosunu koyuyorum not olarak bu ses bazenleri diğer videodaki gibi ses çıkıyor yani biraz daha fazla gibi oda ısınınca sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=EAKLMMxdxRk&feature=youtu.be

Son düzenleme:
şimdi Abdullah bey ilk video da esimde dikkat edin dizel gibi çalışma ve vuruntu var bu ikinci videoda yok o ses maşallah oyun parkı yanındasınız herhalde :)
ben o video daki ses hoşuma gitmedi dediğimi iyi dinleyin vuruntu sesi eğer bunu ustaya dinletebiseniz veya o sesi buraya net varken koyabilseniz korkutmak amacında değil ama yatak vurması gibi ses var onu kastedttim diğer ustalar bir görsün de belki yanılıyor olabilirim

şimdi Abdullah bey ilk video da esimde dikkat edin dizel gibi çalışma ve vuruntu var bu ikinci videoda yok o ses maşallah oyun parkı yanındasınız herhalde :)
ben o video daki ses hoşuma gitmedi dediğimi iyi dinleyin vuruntu sesi eğer bunu ustaya dinletebiseniz veya o sesi buraya net varken koyabilseniz korkutmak amacında değil ama yatak vurması gibi ses var onu kastedttim diğer ustalar bir görsün de belki yanılıyor olabilirim

valla abi birinci video arabayla yol yapdıkdan sonraki ses yani çok ses çıkan motor sıcakken ikinci video yani ses az olan video da ise motor soğukken çalıştırıp videosunu çektim yatak vurması felan allah göstermesin inş. v kayışı ile alaklı birşey çıkar diye ümit ediyorum

birdeşöyle birşey var motor yatakları vuruyor olsa direk çalıştırdığımdada hemen başlar o ilk videodaki ses sanırım

Geri