Ocakta egzoz emisyonu dolmuştu arabanın... Bir sorun teşkil edeceğini düşünmeden kullanıyordum, kasım 2012 de muayenem var beraberinde yaptırırım ayrı gayrı olmaz diye düşünüyordum ki; geçen gece 2012 yılı için egzoz emisyon ölçümü yaptırmamanın cezasının 799 TL olduğunu öğrenene kadar... Bugün bu işi halletmek için lpg sızdırmazlık ve egzoz emisyon ölçümü yapan üniversiteye ait bir yere gittim sanayide, egzoza bir hortum taktılar, adam ruhsatı aldı, telefonumu sordu oraya kaydetti, sonra yeni bir kart çıkarttı (plaka değişmişti kartı da değiştircem demiştim) doldurdu ve 32 TL abi dedi... Hiç bir ölçüm vs. yapmadı... Normal mi bu? 
Daha önce benzinli clio hb aracım vardı, yok 2500 devirde tut abi, yok 3000 devirde tut abi diye 3-4 dakikalık bir ölçüm yapılmıştı... Hatta önümdeki transit connect aracın muayenesini bizzat izlemiştim, dizeldi, daha uzun sürmüştü onun ölçümleri... Adamlar uğraşmak istemedikleri için mi böyle yapıyorlar acaba? Yoksa bu kadar basitleşti mi bu iş?
Ha işim görüldü muayenem tamam ama ilgincime gitti bu olay paylaşmak istedim

Daha önce benzinli clio hb aracım vardı, yok 2500 devirde tut abi, yok 3000 devirde tut abi diye 3-4 dakikalık bir ölçüm yapılmıştı... Hatta önümdeki transit connect aracın muayenesini bizzat izlemiştim, dizeldi, daha uzun sürmüştü onun ölçümleri... Adamlar uğraşmak istemedikleri için mi böyle yapıyorlar acaba? Yoksa bu kadar basitleşti mi bu iş?
Ha işim görüldü muayenem tamam ama ilgincime gitti bu olay paylaşmak istedim