İleri Sürüş Teknikleri Kursu Alacağım

MEB'in önayak olduğu bir kurs ama görmeden günahlarını almayayım. Gerçi bugüne kadar MEB tabanlı olup da adamakıllı bir iş çıkaran görmedim ya neyse...

Bu arada senin sertifikayı alsam da bayan arkadaşlar arasında isim yapıp özel direksiyon dersleri mi versem acaba? :) Hiç fena olmaz hani... :)

vereyim hocam bende yatıp duruo nasıl olsa en azından bi işe yarar :D
bi hayur duanı eksik etme yeter bana :D :D sen ne yaparsın orasını bilemem tabikide :D :D :D

Sağolasın, düşünmen yeter.

İşin şakası tabii benimki... :)

nedemek hocam işiniz görülcekse tabikide yardımcı olurum :)

Teşekkürler...

Yanlış anlattım galiba. Şöyle söyleyeyim:

Ehliyet direksiyon sınavlarında görev almak için daha önceden almış olduğum sertifikam zaten var. İleri sürüş teknikleri kursu ise hizmet içi eğitim kapsamında düşünülmüş. Hani, diğer sürücülerden farkımız olsun gibi düşünmüşler galiba...

Düşündüm de sonuç hüsran olacak galiba. Klasik MEB zihniyetinin dışına çıkılacağını hiç sanmıyorum. İnşallah yanılıyorumdur. :(

İnşallah yanılıyorsundur ama şirketten bir arkadaş direksiyon hocalığı için olan eğitime gitti (6 haftaydı yanılmıyorsam) anlattıkları Klasik MEB zihniyeti....

Dikkat et ev, araba anahtarı ile sınava giremiyorsun, su, nane şekeri gibi ihtiyaçlarını da devlet karşılıyor :)

ehliyet sınavlarında araba da yasakmış abi

hocalar arkada sen önde arabadaymış gibi koşa koşa dolaşılacakmış parkur :D:D:D

ehliyet sınavlarında araba da yasakmış abi

hocalar arkada sen önde arabadaymış gibi koşa koşa dolaşılacakmış parkur :D:D:D
onunda doğruyu görmüşler, taş devrindeki gibi, daba daba duuuuuuu :kop:.

yada klasik mahallenin delisi usulü elde direksiyon :)

Evet sonunda "İleri Sürüş Teknikleri Kursu"na katılmış biriyim. :)

Aynı zamanda MEB tarafından keklenen bir öğretmenim de. :)

Gelen yazıda kursun adı "İleri Sürüş Teknikleri" idi. Ancak kursun içeriği direksiyon sınavlarında görevli öğretmenlere verilen hizmet içi eğitimle ilgiliydi. :)

Yaşasın MEB! Yine şaşırtmadılar. Oysa ben kursun adına bakınca neler hayal etmiştim. :)

Hizmet içi eğitim de güzeldir, yararlıdır ancak kursun adına niye "İleri Sürüş Teknikleri" diyorsun?

Evet sonunda "İleri Sürüş Teknikleri Kursu"na katılmış biriyim. :)

Aynı zamanda MEB tarafından keklenen bir öğretmenim de. :)

Gelen yazıda kursun adı "İleri Sürüş Teknikleri" idi. Ancak kursun içeriği direksiyon sınavlarında görevli öğretmenlere verilen hizmet içi eğitimle ilgiliydi. :)

Yaşasın MEB! Yine şaşırtmadılar. Oysa ben kursun adına bakınca neler hayal etmiştim. :)

Hizmet içi eğitim de güzeldir, yararlıdır ancak kursun adına niye "İleri Sürüş Teknikleri" diyorsun?

Kandırıkçı MEB :)

Haftasonu direksiyon sınavları var Hocam, yoksa görevlimisin :)

Geri