İleri Sürüş Teknikleri Kursu Alacağım

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Ehliyet sınavlarında görevli, sertifikalı öğretmenlere yönelik olan ileri sürüş teknikleri kursuna katılmam gerekiyor. Perşembe ve cuma günleri 2 saatle sınırlı tutmuşlar.

Belki de ilk defa bir kursa bu kadar istekli gideceğim. Sertifikam olmasa bile giderdim herhalde... Neler anlatılacağını merak ediyorum. Umuyorum klasik MEB anlayışından uzak olur...

Yazarım buraya.

Uygulamalı Sınavlar olursa sızın açınızdan daha zevklı olur :)

tecrübelerinizi yazarsınız...

Uygulamalı Sınavlar olursa sızın açınızdan daha zevklı olur

Araçları MEB sağlarsa olur tabii, neden olmasın... :)

tecrübelerinizi yazarsınız...

İnşallah. İleri sürüş tekniklerini öğrenince bir yerden uçmazsam yazarım. :)

Dikkat et ev, araba anahtarı ile sınava giremiyorsun, su, nane şekeri gibi ihtiyaçlarını da devlet karşılıyor :)

benim autodrom'dan sertifikam var :D
evde yatıo walla bi işe yaradığı yok verebilirim hocam isterseniz isim soyisim yazmanız yetio :)
bi tanıdık vasıtasıyla almıştım ne bir eğitim nede bi kere bu örümcekli safety car'a bindim ama aldım sertifikamı :D

benim autodrom'dan sertifikam var :D
evde yatıo walla bi işe yaradığı yok verebilirim hocam isterseniz isim soyisim yazmanız yetio :)
bi tanıdık vasıtasıyla almıştım ne bir eğitim nede bi kere bu örümcekli safety car'a bindim ama aldım sertifikamı :D

Teşekkürler...

Yanlış anlattım galiba. Şöyle söyleyeyim:

Ehliyet direksiyon sınavlarında görev almak için daha önceden almış olduğum sertifikam zaten var. İleri sürüş teknikleri kursu ise hizmet içi eğitim kapsamında düşünülmüş. Hani, diğer sürücülerden farkımız olsun gibi düşünmüşler galiba...

Düşündüm de sonuç hüsran olacak galiba. Klasik MEB zihniyetinin dışına çıkılacağını hiç sanmıyorum. İnşallah yanılıyorumdur. :(

Teşekkürler...

Yanlış anlattım galiba. Şöyle söyleyeyim:

Ehliyet direksiyon sınavlarında görev almak için daha önceden almış olduğum sertifikam zaten var. İleri sürüş teknikleri kursu ise hizmet içi eğitim kapsamında düşünülmüş. Hani, diğer sürücülerden farkımız olsun gibi düşünmüşler galiba...

Düşündüm de sonuç hüsran olacak galiba. Klasik MEB zihniyetinin dışına çıkılacağını hiç sanmıyorum. İnşallah yanılıyorumdur. :(

ne demek istediğiniz analdım hocam zaten olayın ben mizahi yönünden yorum yaptım :)
yalnız bu eğitimden sora başka bi işlere girerken bu alıcanız sertifika baya biişinize yarıycak :D
umarımki meb düzenlemiyodur yoksa biraz hüsrana uğrayabilirsiniz :(

Geri