İlan arasındaki fark

uploader

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Copy paste gidiyorlar anlaşılan, ilk ilan ikinci ilandan sonra açılmış, bu durumda kopyacı benim hemşerim oluyor. :) Şaka bi yana Bravomu düşünüyorsun?

Önce açılan ilan hoşuna gitmiştir adamın, bende böyle yazayım demiştir. Zamanında bende beğendiğim ilanların yazılarına benzer şeyler yazmıştım. Asıl benim gıcık olduğum şey "Bilen biliyor" nedir yani? Ben bilmiyorum arkadaş, piyasadaki herkes araba profosyoneli mi? Astramı almadan önce Enjoy nedir, Cosmo nedir bilmiyordum. Forum la tanışana kadar bir çok şeyi bilmediğimi anladım. Aracı satmak istiyorsan anlatmalısın diye düşünüyorum.

Önce açılan ilan hoşuna gitmiştir adamın, bende böyle yazayım demiştir. Zamanında bende beğendiğim ilanların yazılarına benzer şeyler yazmıştım. Asıl benim gıcık olduğum şey "Bilen biliyor" nedir yani? Ben bilmiyorum arkadaş, piyasadaki herkes araba profosyoneli mi? Astramı almadan önce Enjoy nedir, Cosmo nedir bilmiyordum. Forum la tanışana kadar bir çok şeyi bilmediğimi anladım. Aracı satmak istiyorsan anlatmalısın diye düşünüyorum.

Bende sinir oluyorum öyle yazanlara
Bilen biliyor
TR de tek
Daha temizini bulursan git onu al. Lafa bak :sopa:

Copy paste gidiyorlar anlaşılan, ilk ilan ikinci ilandan sonra açılmış, bu durumda kopyacı benim hemşerim oluyor. :) Şaka bi yana Bravomu düşünüyorsun?

Ya Bravo lar hoşuma gidiyor. Ne yalan söyleyeyim düşünmüyor değilim ama şu an değil :D

Git bilene sat o zaman. Bilmeyenler için ne ilan veriyorsun.

hadi toplanalım müşteri gibi arayıp düvelim...

mesele çıldırtmaksa her allahın günü bizden 3 kişi arayıp 6binlira aşağı fiyat verecek...itin biyerine sokup sokup çıkaracaz arabayı...

benimde ilanlarda çok sinirimi bozan konular var...
lokal boya...lokal in ne olduğunu bilmeyen adam komple parça boyanmış hala lokal diyor...
veya komple lokal boyalı...
hele galerici ağızları...deli gibi araba satan adam immoblizer yazmaktan aciz imbolizer yazıyor..leş gibi arabayı çekiyor soyut olan kirliliğini geçtim somut olarakta araba leş hala temiz deniyor...
sopalık bizim millet ya...
takaslı olmayana bile hala inatla takas gönderenler...

Biri beyaz biri kırmızı nolcek ki :D

Geri