İkinci el araçlarda araç donanımlarının verilmemesi

aracın yedek anahtarını saklayanlar war yahuu oda bişi mi :2

çok samimiyetimle söylüyorum başıma böyle bir şey gelse kapora vermiş dahi olsam o pazarlık orada biter benim için..

Galeriden aldım aracımı. Ee, bunları duran araç bulayım desem herhalde daha çok gezerdim. Aslında gezmek de lazımmış. Hem bu manasız "hastalık" belki alıcıların bu tutumu yüzünden değişir. Ama galericiye de diyemezsin ki bunlar nerede diye. Adam, "bu benim işim, adam böyle getirmiş, almam diyemem ki, ben alıp satacağım elbette" der.

Yani iş satanda bitiyor.

ilk yardım çantalası felan aldıklarında olmadığından dolayı kendileri alıyorlar sonrada satarken bunu ben aldım düşüncesiyle vermiyorlar. :D ilk yardım çantası felan önemli değil gidip alırsınız ama kullanım kılavuzu, yedek anahtar gibi şeyleri bile bile vermeyenlere diyecek söz bulamıyorum bunların temin edilmeside oldukça zor ve masraflı bi anahtara 200 ytl istiyorlar :(

Aracimi Satarken üzerinde Ne Varsa Veririm Bir şeyine Dokunmam

be alkıcaksa alsın ben yenısını alıyourm sureklı tarıhı gecmıs seyler onların olsun :D satarkende soyluyurm yanı :D

yeni sattım aracımı alırken üzerinde ne varsa aynen verdim.daha önceki araclarımdada kullandığım ayak pompam vardı onuda istedi alan arkadaş ama veremem dedim.anlıycanız alanlarda çingenelik yapıp ne alırsam kar diyor.menfaat dünyası karşılıklı sanırım

ıyıı kolunuu kaptırmaısısın :D

97 aracımı satarken depo mazot dolu gitti. Alıcısının yerine sevindim, pişman da olmadım,

Allah gönlüme göre vermiş olmalı ki; şimdikini alırken de dolu depo denk geldi.

Geri