Iki Yillik Evli çift

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstraG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstraG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Birkaçyıllık Evli Çift
Birkac yillik evli çiftin bir bebekleri olur..Ancak günler haftalar geçtikçe bebeğin çok farkli ve insan üstü yetenekleri oldugu ortaya çikar..1 yasina geldiginde yetiskin gibi konusur, 2 yasinda akliniza gelen her dilde okuyup yazmaya baslar,3 yasinda ileri matematik profesörleriyle tartismaya oturur ve 4 yasinda gelecekle ilgili inanilmaz tahminlerde bulunmaya baslar...Derki:
-"Tam 1 yil sonra bugün ben ölecegim,ben öldükten 2 yil sonra annem ölecek,annem öldükten 1 yil sonra babam ölecek"...
Ve kesinlikle bir yil sonra bebek ölür...Baba çok uyanik oldugu için karisini hemen milyarlar değerinde sigortalatir ve 2 yil sonra da anne ölür....Baba 1 yillik ömrünün kaldiginin farkinda, karisinin sigortasindan kazandigi milyarlarla evlere,arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadinlara yatirim yapar... ve ölümüne 1 gün kala son parasiyla bir dansçi kiz kiralar,önce superlux villanin havuzunda eğlence, sonra yatak odasinda zevk dolu bir gece..Ve adam herşey bittiğinde gözlerini kapatir ve;
-"Vay be yarin ölmüş olucam..Ama ne hayat geçirdim, herseyi yaptim, dolu dolu yaşadim herşeyi.. Helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar.. Ama o da ne...... Sabah bir de gözlerini açar ki hala yasiyor..!!!!!! yatakta şaşkinlik içinde bakinirken geceyi beraber geçirdigi dansçi kiz çiglik çigliga kosarak içeri girer..Der ki;
"HEMEN ASAGIYA GELİN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIS YATIYOR...GALİBA ÖLMÜS!!!!"

paylaşım için teşekkürler gerçekten ilginç ve güzel bir yazı ...:)

neyse zaten adamda pek zararlı çıkmış sayılmaz:)

:D..

hehehe way kahya way:)

iyiymiş :D

muhahahahh ahahahahahah :D:D:D bu arada adam önceden zenginmiymiş? sonradan olmamışmı garip biraz karışık bi durum! Kahya fena çalışmış ama :D

sanırım kahya kadın öldükten sonra vefa borcunu ödemek için adamın yanına hizmet etmeye gelmiş,

Yoruma açık

paylaşım için sağ ol

Geri