İki üniversite ve askerlik erteleme yardım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar durum sakat okuldan 2 yıllıktan mezun oldum ama hala geçici mezuniyet belgemi hazırlayamadılar bizim okulun kurulu olmadığı için kampüsteki kurulu bekliyorlar onlarda 1 ay içerisinde 1 kere toplanmışlar ve ondada bizim okul listeyi yollamadığı için işlem yapılmamış bu haftada dekan seçimi olmadığı için toplanmamışlar haftaya belki diyorlar yani benim 31 ekim pazar günü tecilimi bitiyor açıköğretimde 2 yıllıkmış o kazandığım bölüm ondan oda işe yaramıyor kaydımı yaptırmadım ancak 2 yıllık bitirdiğim için iktisat yada işletme yazıp hazırlık okuyup 3.sınıftan başlayabiliyorum ama ondada hazırlık olduğu için tecil edilmiyor. Okuldan kağıt aldım mezun olmaya hak kazandı ama mezuniyet işlemleri sürüyor diye oda işe yarar mı bilmiyorum bugün 28 ekim olduğunu unuttum 3 de askeriyeye gittim ama kapalıymış şimdi tecil pazar günü bitiyor ne olacak bilgisi olan var mı?

Birde tecil bitince ben ne yapacağım yani bana kağıt falan gelmedi hiç bide tecil bittikten 1-2 hafta sonra mezuniyet belgem çıkarsa yine tecil edilebilirmi?

Güncel

kimse bilmiyor mu

hazır konusu bulmuşken bende tecilim hakkında bi soru sormak istiyorum :D
15/07/1991 doğumluyum
ben açık öğretim lisesinde okuyorum ve bu lise askerliği tecil falan ettirmiyor ona eyvallah.
ama şöyle bi sorun varki 91 lilere yoklama kağıdı gelmesi gerekirken bana gelmedi hala ve tecil ettirmem gerekiyo bazı durumlar için bi asker tanıdığıma sormuştum onu araştır yoksa muane kaçağı olursun.
diyelimki muayene kaçağı olduk tecil ettirirken sıkıntı yaşarmıyım ??

güncel

sen şimdi nihayetinde 2 tane önlisans bitirmiş durumda mısın? öyle mi durumun? iyice karışmış :)

senin durumu aslında askerlik şubesi çözer. memlekette isen kolay olur. rica minnet belki bekletebilir o arada lisans kaydı bile yapman mumkun olabilir. ama dediğim gibi nihayetinde askerlik şubesini bi ziyaret etmende fayda var.

yani benim merak ettiğim yarın benim tecil bitiyor bana kağıt falan gelmedi pazartesi günü kaçak mı oluyorum yani onu tam anlayamadım bu arada ben 1 yüksek okul bitirdim

yok hocam ne kacagı tecilin bitti diye kacak mı olunur muayneeye cagırırlarda gitmessen o kacak olur

Geri