İki üniversite ve askerlik erteleme yardım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sımdı yasın genc oldgu vede 2. unıye baslycagından oturu vede tabıkı en guzelı kız arkadsınla beraber aynı unıye gtmek ozgurce yasamak fılan neyse ama yenı unıye basladgn zaman okuldan alacagın askerlık kagdını askerlık subesıne goturdgun zaman sen gene tecilli oluyosun....kımse sana karısamaz neden hala okuyosun dye....bende uludag da okuyorum 5. senem bu sene askerlık kagını alıp okudguma daır begeyı gosterıp tecıl ettrcem sende aynen benım gbı yapıcaksın hıc sıkıntı yapma okumaya dewam :D:D:D:D:D

2. üniversite askerliğe etki etmiyor malesef
Birinci üniversiteden henüz mezun olmadığı için yaş sınırına kadar olumsuz bir sorun teşkil etmemesi gerekir. Bizim zamanımızda ben bu haktan faydalanmıştım. (bu hak kötü amaçlı kullanılmasın diye yaş sınırı konmuş)

valla ne olacak bilmiyorum yoksa kasımda tecil bitiyor askeriyeye gidicem en kötü ihtimal sorucaz ama işte

kazandıgın bölüm örgün öğretim ise eğer okumakta oldıgun 2 yıllık okulu terk edıyosun terk ettı belgesıyle bırlıkte 1 sene tecıl hakkın doguyo sonrasında diger okula kayıt yaptırıyosun ve orası senın tecılıne devam edıyo bu sekılde yapabılırsın 2. okulu bıtırdıkten sonra nasılsa af cıkar ve ılk unıversıtene tekrar donup bıtırırsın yanlız yaş sınırı var ama kaçtı hatırlamıyorum

Son düzenleme:
İklimlendirme soğutma 2 yıllık ama bu sene 5. senem olcak

yürü beee :D

20 yaşında hiç bir şey olmaz 1 sene daha takıll eğer kaldığın için okul tecil yapmazsa git şubene tecil ettir lise mezunları hiç bir sıkıntı olmadan 3 yıl tecil ettirebilir.

2. universite şöyle etkisiz olur.

1 4 yıllık lisans bitirirsin. 2. lisansa baslarsan etkilemez. yuksek vs tamam ama 2. lisans etkilemez.

1. okul yuksek okulsa veya terk edilmiş bir lisanssada 2. gidilen lisans askerliği tecil için etkilidir. yaş sınırını göz ardı ediyorum arkadaş daha 20 :)

açıköğretim askerlik ertelemek için diğer okuldan kaydını sildir demez umarım

sildirmene gerek yok. askerlik sorunu baş gösterirse açık öğretim öğrenci belge veya kimliğini götür gitsin. 2 yıllık okuyor olman askerlik için lise mezunu gibi olmanla aynı. takma kafana yani.

Öğle bir sıkıntı olmaz. aöf otoritesi olarak diyebilirimki sınıf geçmek çok kolay sınava yakın 2 gün çözümlü test çözzen sınıfı gecersin. askerlik konusuna gelince daha yaşın 20 askerlik birosuna gidip ben tecil istiyorum de hiç sorgusuz 3 yıl veriyor. :D

ben bugün gittim konuştum 31 ekime kadar kayıt yaptırıp öğrenci belgesi getirirsen eğer dedi tecil işlemlerini aof yapacak diye dilekçe yazarsın tecil ederiz dedi :) :)

Geri