iki sökmek istediğim parça var...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan warsem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

warsem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar resimlerde koydum.radyonun altındaki klorifer ışıkları yanmıyor,lambalarını değiştirmk istiorum ama orayı sökebilmem için hangi parçaları sökmem gerekiyor..

bide diğer resimdeki emnyet kemerini ordan sökmek istiorum nasıl yapıcam??

aydınlatrsanz çok sevinirim
Foto%C4%9Fraf-0208.jpg
Foto%C4%9Fraf-0209.jpg
Foto%C4%9Fraf-0208.jpg

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0208.webp
    Fotoğraf-0208.webp
    54.3 KB · Görüntüleme: 104
  • Fotoğraf-0209.webp
    Fotoğraf-0209.webp
    36.1 KB · Görüntüleme: 75
Valla bilen varsa iyi olur bende orayı söküp alt tarafıda folyo kaplama yapacam :D

dsc06543.jpg

gizli yerlerinde vidaları var ve iç tarafında kalolifer halatları var profösyöne birisine söktürürseniz iyi olur göründüğü gibi kolay bir iş degil

bence de işi bilen birine yaptır. bende kalörifer motorunu sökmeyi arzuluyorum ama bi sakatlık çıkar diye korkuyorum.:D

cd calarda güzelmış :)

zor olduğu kesin evet gizli vidaların bi kaçını buldum.ikiside o sıcak soğuk ayarı ve kaloriferin nereye üflemesini istedğniz ayar düğmesini çkarınca iki tane daha var.zor ama yapabilirm.açsam gersi kolay zaten..

peki emnyet kemerini nası sökebilirim resme eklemiştim

Emniyet kemeri cok basit, yukari ve asagi sembolü olan plastigin altinda vida var .

teybin etrafını sökebilmek için,önce göstergelerin etrafındaki plastiği ve direksiyonun alt üst plastiğini sökmen lazım, sonra orta kısmın vidalarını göreceksin; saat tarih ekranının altındaki kaydırmaz pedi çıkar,onun etrafında da 4 adet vida var,teybi sökmen lazım daha rahat çalışmak için, dörtlü düğmesinin soketi tırnaklı çıkarırken dikkatli olmalısın; alt taraftaki düğmelerin soketinide çok dikkatli tırnakları kırmadan çıkarmalısın , bunları çıkartıp vidaları söktükten sonra 3 adet tel sökmen gerekecek kalöriferle ilgili; birde sirkülasron anahtarının hortumunu çıkarmalısın; bu işler epey zordur ama uğraşması zevklidir; ben o kısmın aydınlatmasını lede çevirmek için bir hafta uğraştım; söküpte takamamk var ona göre; birde telleri sökerken yerlerine dikkat et takarken yanlış takarsan birdaha sökmen gerekir; birde alt kısmın ampülleri lehimli haberin olsun; emniyet kemeri için de ok işareti olan plastiğin altındaki vidayı sökeceksin o gri çıtnın ise yukarıda kapaklı vidası var.....
teybin etrafını sökebilmek için,önce göstergelerin etrafındaki plastiği ve direksiyonun alt üst plastiğini sökmen lazım, sonra orta kısmın vidalarını göreceksin; saat tarih ekranının altındaki kaydırmaz pedi çıkar,onun etrafında da 4 adet vida var,teybi sökmen lazım daha rahat çalışmak için, dörtlü düğmesinin soketi tırnaklı çıkarırken dikkatli olmalısın; alt taraftaki düğmelerin soketinide çok dikkatli tırnakları kırmadan çıkarmalısın , bunları çıkartıp vidaları söktükten sonra 3 adet tel sökmen gerekecek kalöriferle ilgili; birde sirkülasron anahtarının hortumunu çıkarmalısın; bu işler epey zordur ama uğraşması zevklidir; ben o kısmın aydınlatmasını lede çevirmek için bir hafta uğraştım; söküpte takamamk var ona göre; birde telleri sökerken yerlerine dikkat et takarken yanlış takarsan birdaha sökmen gerekir; birde alt kısmın ampülleri lehimli haberin olsun; emniyet kemeri için de ok işareti olan plastiğin altındaki vidayı sökeceksin o gri çıtnın ise yukarıda kapaklı vidası var.....

hmm teşekkr edrim ama o vida arkasında diil mi oraya nası ulaşabilirim

Dejavü :))))))

Geri