aynı durum bende de var.araç lazım olduğundan bir de çok alıştığımdan 13 bin lira kredi çektim aracım bende kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
can kardeş evlilik yerine göre pahalı yerine göre ucuzöncelikle hayırlı olsun... tabikide eşin olacak biri için arabadan kolaylıkla vazgeçilir... evlilik bana şimdilik uzak olduğu için pek bilgim yok ama birşeyi merak ettim...
evlilik için arabasını satanlar bütün paralarıyla araba mı alıyor yoksa evlenmek çok mu pahalı birşey? düğün yapmak için satıcam demiş arkadaş düğün o kadar pahalı birşey mi :S birde evlenince de arabaya ihtiyaç daha çok olmaz mı?
can kardeş evlilik yerine göre pahalı yerine göre ucuz
birde kimine göre pahalı kimine göre ucuz
aracımdan bana gelecek olan 10000-11000 bir miktarda ben ekliycem ve oluşan da benim düğün masrafım olacak pahalımı ucuz mu bilmiyorum
evlendikten sonrada araba şart ama her şeyin bir sırası olmalı sıradaki basamağa basmadan sonraki basamağa atlamaya kalkarsan allah göstermesin her zaman dengeyi sağlayamayabilirsin
bizimkisi ön tedbir diyelim helede burası istanbul olunca bu tedbir kaçınılmaz oluyor![]()