İkaz Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan unident
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

unident

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Arkadaşlar araç ile bir seyahate çıkmıştım kontağı 1 tur çevirdiğimde sarı ikaz lambası yandı araç işareti ve üzerinde bi sarı ingiliz anahtarı arabayı çalıştırdıktan sonra sönüyor bir fikri olan varmı ? yarın servise gideceğim

araç modeli : Astra H Cosmo 2009

Selamlar,

Bahsettiğiniz ikaz ışığının nedeni neymiş öğrenebildiniz mi?

Sorunu ortadan kaldırmak için ne yapmak gerekiyormuş?

Aynı sorun benim 2006 1.6 Astra H'da da mevcut.

Teşekkürler..

Cihaza balatmak lazim burdan kesin birsey söylemek zor...ama ihtimlal yakit filitresi olabilir araciniz diesel olduguna göre...

Aracin ariza lambasi yanmiş astralarin%90 ilk çevirdiginde ynar bu lamba çaliştirdiktan sonra sönüyorsa sorun yok demektir servise gitmene gerek yok eger çok şüpeleniyorsan aracini bilgisayara sok sorun çözülür

bende de yaniyor bu işik sonra sönüyor. normal bir durum sanirim bu. bir sorun olmaması lazım. olsaydi bana yillardir olurdu..

ama o işigin anlamı servis işigi olabilir. yaniliyo olabilirim. mantık yürüttüm..

Corsa larda da bu isikmevcut.Anlami ise elektronik sistem arizasi.Bu her yerde olabilir.Yine corsalarda tech 2 siz ariza kodunu ogrenme yontemi var.forumda videolu ariza kodu ... yazarsan bulabilirsin.
benim bildigim o isik ilk kontakta yanar ve soner.eger motoru calistirdiginiz zaman sonuyorsa ariza kaydi vardir.(ancak tekrar soyluyorum bilgim corsa icindir astrada degisik olabilir.GM bu hersey beklenir)

Işığın sönmesi gerekiyor arabayı çalıştırmadan önce !

Merhaba,

Arkadaşlar araç ile bir seyahate çıkmıştım kontağı 1 tur çevirdiğimde sarı ikaz lambası yandı araç işareti ve üzerinde bi sarı ingiliz anahtarı arabayı çalıştırdıktan sonra sönüyor bir fikri olan varmı ? yarın servise gideceğim

araç modeli : Astra H Cosmo 2009
Zaten normal olanda budur arkadaşım yanmazsa servise git:D kontağı bir kez çevirince yanar motor çalışınca testi tamamlar ve söner hiçbir sorun yok aracında..

motor çalışınca tabikide söner ama çalışmadan sönmesi gerekir

Zaten normal olanda budur arkadaşım yanmazsa servise git:D kontağı bir kez çevirince yanar motor çalışınca testi tamamlar ve söner hiçbir sorun yok aracında..

Motor çalışmadan sönmesi gerekiyor arkadaşım dediği gibi

Aracı servise götürdüm yakıt filtresini temizlediler düzeldi. Garanti kapsamında olduğu için herhangi bir ücret talep etmediler.

Geri