İdam Edilecek Birine İlginç Deney..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BaYRaM12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İdam mahkumu olan bir adam üzerinde bilimadamları bir deney yapmaya karar verirler. Mahkuma onu neşter ile bileklerini keserek öldüreceklerini söylerler. Adama bir kaç gün süre verip ölüm şeklini benimsemesini sağlarlar. İdam anı gelip çatınca adamı bir sedyeye yatırıp gözlerini ve kollarını bağlarlar. Adama son duasını yapması için biraz süre verirler. Mahkum hazır olduğunu söyleyince bileklerini plastik neşterlerle kesermiş gibi yaparlar. Bu esnada da bir yeni kesilmiş bir koyundan alınmış sıcak kanı mahkumun bileklerine akıtmaya başlarlar. Bu olaylar sonucunda mahkum bir süre titreyerek ve bağırarak can verir.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞŞEKKÜRLER..

bunu duymuştum, eşşek şakası işte.. :)

evet katılıyorum deneyin basında adama 2 şans veriolar ölümünü secmesi için ama adam korkudan gidio :)

Olan koyuna olmuş..

ben o zaman kadar bile duramazdım :D:D

vay be.. bir de böyle buzdolabıyla ilgili mi ne bişi vardı.. teşekkürler ;)

Yüksek bir mesafeden düşerek hayatını kaybedenlerin vurmanın etkisiyle değil de düşme esnasında yaşam organlarının gördüğü basınç ve korkudan dolayı organların iflas ettiğini hatta vurma anından sadece sadiseler önce beynin öleceğine karar verdiğini ve tüm yaşam fonksiyonlarının zemine temas etmeden bittiğini duymuştum bende

çok ilgnç

plasebo etkisi

rezalet bu play gerçekse tüyler ürpertiici

Geri