aslında yıllardır, mesela 10-20 yıldır araçlarda gezdirilen köpek hiç mi görmedik, gördük tabi ancak hep belli tip araçlarda görürdük: Ufak bayan arabası temiz bayanların kullandığı ve içinde ufak bir süs köpeği. Ya da bazen orta boy araba ve içinde orta boy köpek. arasıra görürdüm şahsen ve normal karşılardım cunku hayvansız köpeksiz kesinlikle yapamayan, derin hayvan sevgisi olan ve aracıyla da gezen az sayıda kişilerin olması problem değil
problem bu olayın abarmış olması.
ben de, evde bile köpek falan beslenmesine karşıyım. Bir tek dışkısı yeter.
Ancak (bahsetmediğim için söylüyorum) tabi ki hayvanseverim ben de. Bilhassa kedileri çok severim. Ancak araba içinde olmaz işte.
Yanlış anlamışsınız. Daha doğrusu benim ifadem yetersiz kalmış. Ben hayvan sevgisinden dolayı değil, içerisine hiç hayvan girmemiş olmasına rağmen içerisinde köpek gezdirilen araçlardan çok daha kirli araçlar olduğu için dedim....
Yakın bir arkadaşım oto yıkamacı olduğu için gerçekten çok beter durumdaki araçlara şahit oldum. Tam 8 ay bizzat kullanılan ve hiç temizlenmeyen araç gördüm, kir artık yeni bir tabaka oluşturmuş aracın içinde ve dışında.
Bu yüzden, böyle araçlardansa köpeğe razıyım ben...