içimizde Travian oyunu oynayan var mı arkadaşlar ?

abi oyunda cikcik varsa o da benim :D

54 tane tokmak sallayanım var anca ,bırakmıyorlar yakamı büyüyeyim..tabii biliyorlar başlarına gelecekleri ,ama çevremde iki köye hesap kapattırdım hedefimde de bir birlik var o nu yıkarsam kendi koordinatlarımda hükümdarım kesin:)
ağır ol da molla desinler :D birlik kapatacakmış :kop: ya oyun 1 sene sürecek ona göre davran yoksa fena yaparlar birliklere bulaşma fazla :D

749.jpg

sabah saldırısı :D

bende başladım oynamaya....eper geçte olsa:D zevkli ama epey bağlıyor.

p.tesi server 16 açılyor.kaydımı yaptım daha çok acemide olsam. Cengiz abi aslında yeni serverda "OPELIM" birliği kurmak yakışır sana..yanılmıyorsam oyun 3-3,5 senedir var ve 2 sene iyi bir tecrübe

bende oynuoyrdum ama bıraktım çok tutkulu bildiğim bi abim var baya takılmıştı banada tavsiye etmiişşti oynadım baya çevrede yeniydi duman etmiştim yaw:D:D güzel ama bağımlılık yaparsa tehlikeli bildiğim tutkunları var oynayanlar saati kurup gece kalkıp saldırı emri veriyorları:D falan çok değişik bişe yaw:D

yan oyunu ikariam oynayan varmı Iota serverı?

bende başladım oynamaya....eper geçte olsa:D zevkli ama epey bağlıyor.

p.tesi server 16 açılyor.kaydımı yaptım daha çok acemide olsam. Cengiz abi aslında yeni serverda "OPELIM" birliği kurmak yakışır sana..yanılmıyorsam oyun 3-3,5 senedir var ve 2 sene iyi bir tecrübe
valla Berk wow köyü bile aldım gecen sene düşün işte milyonlarca asker destek saldırı baya surukleyıcı :D

bi opelim grubu kurulup
toplu taaruzlar yapabiliriz:D bende başlarım ozaman:D

o zaman -/- bölgesi ve cermen ırkı seçin oyunun zevkini alın yani güney batı

valla Opelim birliği kurup taarruzlar yapmak iyi ,eğlenceli olur ama ben daha çok acemiyim:D. bize Cengiz abi , Osmannn gibi takım arkadaşları lazım ..yoksa işin ucunda Opelim'in adını kötülemekte var.. gördüğüm kadarı ile çok fanatik oyuncular var ve çok tecrübeliler..

ben yeni açılacak Serverda kuzey-batı bölgesinde kaydımı yaptırdım.;)

Geri