içimizde Travian oyunu oynayan var mı arkadaşlar ?

ya bana da arkadaslar ısrar edıyor da ben orada oynamayacagım vaktım yok s9 bıle daha yenı basladı ama bıktım şimdiden ama bızımkılere yakın dusersenız onlarla tanıstırırım hepsı cok eskı oyuncular

çoooook vakit aldığı kesin:D .benim zaten daha tecrübe turlarım .pişmek herhalde 3-4 ay alır. bakalım kısmet.

Oynuyordum. benim köyleri talan ettiler bende braktım.
ogame içinde birlik kurun bari.

:confused:HATRİCK OYNAYAN VARMI??????

arkadaslar bugün deneyim dedim bu oyunu ve 11. server'da oyuna başladım. burda bulunan kimseler varmı? köy adım: philemiera kullanıcı adım bacadir68 gelin birlik olalım opelin.net aliesini temsil edelim :D

Valla üniversitedeyken arkadaslar sabahlara kadar basından kalkmıyorlardı ne okula gidiyorlardı ne birşey bende bu oyundan bir türlü birşey anlayamadım gitti :D

ben 1 sene oynadım birdahada oynamadım çok fazla bağımlilık yapıyo ve ilgi isteyen bişey eğer heveslenen varsa kesinlikle tavsiye etmem :D ama boş adam için eğlenceli güzel

ikariam 'a 1 yılımı verdim , ilk 3 e girdim ama akıllı adam işi değil, kesinlikle ya öğrenci olacaksın, yada bütün gün internet başında çalışan ve boş vakti olan birisi olacaksın.İlk anda heves sonra hırs en son da bağımlılık yapıyor :)

Geri