icerideki pis koku...

corsa2002

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu yaz corsamla cok guzel bir tatil yaptim :)
klimada cok guzel sogutuyor ancak arabaya ilk oturdugumda klimayi acmadan once fandan pis bir koku geliyor klima calisinca o koku kalmiyor ama hep klimayi calisitirmak zorundayim..
polen filitresini degistirdim yine bu sorun gitmedi ..

beni anlayan birileri olduysa bilgilerini paylasabilir mi ?

bazen hava kanallarına bişeyler takılabiliyo mesela benim yaşadığım yerde bir arkadaşın aynı sorunu oldu gitmediği yer kalmadı arabaada ki iğrenç koku gitmedi nihayetinde kalorifer tesisatını güzelce dağıtınca fare leşi bulmuşlar...ya da serçe gibi küçük hayvanlarda kaçıyo olabilir

Ya oraya fare, serçe falan nasıl kaçabilir ya anlamadım walla

Farenin girmeyeceği delik yok.
Bende bir yazıcı onarımı yaparken power board un altından çıkmıştı. Boylu boyunca yapışıp kalmış

havalandırma kanallarındaki bakterilerden de yapıyor olabilir bunun için temizliyiciler var bir özel serviste temizletebilirsin

Koku sorunu bende de olmuştu. Gideceğim yere varmadan iki dakika önce klimayı kapatıyorum, bir dakika sonrada iç sirkülasyonu. Böyle yaparak kokuyu bayağı azalttım. Birde eşime kimyasal maddeler satan bir tedarikcisi hava şartlandırıcı diye bir şey hediye etmişti. Püskürtmeli oda spreyi gibi birşey. Onunda faydası oldu galiba.

bendede koku sorunu var kesinlikle klimadan. bakterilerden dolayı koku oluyormuş senede enaz 2 kere özel siprey kullanılıyormuş özel serviste yaptırabilirsin. ben yaptıracağım haftaya.

aynı sorunu bizde yaşıyorduk.hava kanallarında zamanla bakteri ürediğinden koku oluşuyormuş.serviste bütün hava kanallarına temizleyici sprey sıktılar ve koku yok oldu.

evet bakterilerden olabilir temizleyici sprey sıkarlar sonra gecmezse eger havyan olusu arayabılırsın

evet bakteridir kesinlikle

Geri