iç aydınlatma

dursundere

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sevgili opel kullanıcıları bir sorunum var.cevap veren olursa çok memnun olurum.aracım 1996 vectra 2 cd.kapılar açılınca yanan iç aydınlatma lambası aracımı muayeneye aldıklarında düzenli yanarken muayeneden çıkınca kapılar kapanınca sönmedi ve sürekli yanmaya devam etti.oto elektrikçime götürüp gösterdim.kumanda beynine bağlı olduğunu beyninde içinin açılamayacağını söyledi.kutup başlarını bir müddet söküp bekledik ama düzelmedi.lambanın arkasından fişi çekip kapıların açıldığında yanan lambayı iptal etti.başından böyle bir durum geçen varmı.bunu nasıl çözebiliriz.

kapılardaki switch lerden birinde sıkıntı olabilir,kapı açık konumunda takılı kalmış olabilir far anahtarında da sorun olabilir

kesinlikle katılıyorum switchler takılı kalmıştır.muayene memuruna hesabını sorun adam gibi iş yapsınlar vatandaş arabasını sağlam götürüyor adamlar bozup veriyorlar.gidin müdürlerine şikayet edin

röle takılı kalmıştır.sigorta kutusunu açtığınızda rölelere dokunun ısınmış olan rölenin kafasına tornavidayşla filan 1*2 kez vurun

Multimetren bozulmuş. Elektronikten anlyan birine açtrıp tamir ettir.
Tavan lamba devresinin transistörü yanmış.

cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.kaplardaki swiçlerde sorun yok.zira kapıdaki ceplerdeki lambalar yanıp sönüyor.röleye elektrikçim baktı ondada sorun yok.geriye mokia arkadaşın dediği seçenek kalıyor.bu multimetre aracın neresindedir.

Tavan aydınltman LED miydi.?
Multitimer Sigorta panelinin arasındadır.
Araç içindeki aydınlatmaları kontrol eder.
Tavan lambasının gecikmeli sönme devreside buradadır.

484368714_tp.jpg

cevaplar için teşekkürler bir elektrikçiye göstereyim bunu.

bende aynı sorun vardı.sağlam görünmesine rağmen ampulü değiştirdim.osram 10 watt sorun düzelmişti

ampül sorunu olsa hiç yanmaz herhalde.benimki sürekli yanıyor.led değil tek ampül.

Geri