İbre....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 tl ye çeyrek depo olması lazım demişsiniz tamam da ibre en dipte sorun ne olabilir bilgim yok ama bence siz bi 30 tl daha koyun minimum ondan sonra ibre oynamazsa bilir kişiler yardımcı olacaktır.
30 tl alınca ibre yükseliyor.Ama eskisi gibi değil.5 senedir biniyorum bu arabaya 20 ytl aldım mı her zaman depoda gram mazot olsa yükselirdi.

20 tl ye çeyrek depo dolmaz öncelikle.20 tl ye 6 litre yakıt alınır ki bu hesapla tüm deponun 24 litre olması lazım.
Oysa sizdeki, aracın deposu 40 litreden az değildir.
Depo tamamen boşaldığında 20-30 tl lik alımlarda benim de benzin ibrem oynamıyor.ama mesela 50 tl alındığında ölçüm yapabiliyor.
Benim 20 tl'ye ölçüm yapabiliyordu.En basiti bakımdan önce çeyrek depodan fazla mazot olan arabada km artmamasına rağmen teslim aldığımda neden depo ışığı yanıp sönmeye başaladı.

Ne yazik ki servislerin (veya servis calisanlarinin) bir kismi birkac lt benzin veya mazot calmayi aliskanlik haline getirmisler bunu kar biliyorlar.

10 lt benzin veya mazot 30 TL den fazla oldugu gercegi de oldukca bastan cikarici galiba..

Geldigimiz nokta maalesef bu...
Çaldıklarını pek sanmıyorum :S Kesin teknik bir sorun var...Ama anlamadım.

ya servis den çalacaklarını pek sanmıyorum kardeşim war bu işte bi iş :S
gidip söle diycem arabanı tanıyosun ama ne bilim ne diyebilirsin ki aracımdan benzin mi çaldınız diyceksin ?

Geri