I.e.m tebrikler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok yok dolandırıcılık değil güvensiz toplum olduğumzdan olsa gerek sizlerin yorumları gibi benimde aklıma soru işareti kalmıştım ama adamlar 1 ayı aşkan süredir piyasada ve bir sıkıntı yok zaten güven timlerinin kişisel kartlarının üzerinde cep telefonunun yanı sıra sabit telefon da var. Alışılmış polisten çok daha farklı. örneğin sahte para geldiğinde dur abi yan esnaftan bozuk para getirsinler diye telefon açıyorum ve sivil memur gelip hiç korkutmadan işini temiz temiz hallediyor. google ye güven timleri yazının buna yakın örenklerle olayın nasıl bir şey olduğu aklınızda şakillenicek.

bana da yeni bir dolandırıcılık gibi geliyor...dikkat etmende fayda var diye düşünüyorum.polis niye kart versin ki...

Çok güvensiziz çok. Yapılan tüm yorumlar olumsuz. Ben yapılan uygulamdan memnunun. Aşşağıdaki linki göz gezdirin aklınızdaki fikirler değişecektir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12271769.asp

GÜVEN ARTACAK, İHBAR YAĞACAK
Güven timlerinin göreve başlamasıyla birlikte halkın polise duyduğu güvenin artacağını öne süren Güneş, "Emiplerimiz, en büyük desteği vatandaşlardan alacak. Diyaloglar kurulacak. Her personele kartvizitler bastırdık. Birimin tüm iletişim bilgileri bu kartvizitte yer alıyor. Bölgedeki esnaf, okul idarecisi, muhtar, apartman yöneticileri gibi vatandaşlara bu kartvizitleri dağıtıp sürekli temas halinde olacaklar" dedi.

Çok güvensiziz çok. Yapılan tüm yorumlar olumsuz. Ben yapılan uygulamdan memnunun. Aşşağıdaki linki göz gezdirin aklınızdaki fikirler değişecektir.

Ben yine de DİKKAT et derim

Bu devirde kime güveneceğin belli olmuyor

Bence doğrudur.. Cünki Tanıdıqım simit satan ayakkabı boyayan polis abiler var :D burda sölemekte bi sakınca görmuyorum..

Hatta bikeresinde kızılayda bi abimiz büyük bi kavga yapmış..Bıcaklamışlar 2 kişi koluna girdik polikinliğe götürücez.. karşıdan delinin biri geliyor elinde bi cubukla araba sürüyor aklı sıra :D karşımızdan dütt dütttt die geldi bize cartı.. yaralı abide can acısıyla kafasına vurdup küfretti.. deli dediğimiz cıkardı belinden silahını kafasına dayadı.. Her gördüğün sakallıyı baban sanma oteki ayağınıda kırarım şimdi dedi :D oda sivil polis ama deli gibi gesior ;) :D

TV de yeni bir uygulamanın haberini izlemiştim, her sokagı bir polise zimmetleyeceklerinden bahsediyordu,bu da öyle bişey olabilir. Bu güven timleri, toplum destekli polis bayagı bir yaygınlaştı

Geri