Hyundai Era yapilicaklar

Çamurluklar müsaitse 195 lastik takılabilir, ancak lastiklere ideal basınçta hava bassanız bile sanki lastik inikmiş gibi görünebiliyor, çamurluklara sürtme ihtimalini de hesaba katmak gerek(aracı düşürmeyi düşünüğümüzden) Önceki yorumlarda yazdığım gibi F1 şikan virajlarına yüksek hızda girmeyecekseniz 175 lastik bile yeterli, ki 185 varsa hali hazırda 185 tabanlı lastik iyidir. O aracın az yakarak çok kaçması gibi bir nimeti var, şöyle eline toplu bir para geçtiğinde spor hale döndürmek en iyisi olacak.

Çamurluklar müsaitse 195 lastik takılabilir, ancak lastiklere ideal basınçta hava bassanız bile sanki lastik inikmiş gibi görünebiliyor, çamurluklara sürtme ihtimalini de hesaba katmak gerek(aracı düşürmeyi düşünüğümüzden) Önceki yorumlarda yazdığım gibi F1 şikan virajlarına yüksek hızda girmeyecekseniz 175 lastik bile yeterli, ki 185 varsa hali hazırda 185 tabanlı lastik iyidir. O aracın az yakarak çok kaçması gibi bir nimeti var, şöyle eline toplu bir para geçtiğinde spor hale döndürmek en iyisi olacak.

Karar verdim yarın Continental marka 185/65/R14 H serisi yaz lastiği taktırıcam. Michelin balon yapıyormuş zaten kafamdan iyice silindi :) ayrıca petlas marka lastiklere'de baktım .Fiyatlarıda uygundu aslında tanesi 125 liraydı ayrıca daha önceki aracımda petlas vardı memnundum'da ama tigra'nın yol tutuşu alçak olduğu için oturaklıydı ama era biraz sıkıntılı olduğu için petlas ve onun sınıfındaki lastikleri pek taktırmak istemiyorum :) Yarın bir aksilik olmazsa Continental lastikleri taktıktan sonra frenleme , yol tutuşu , içeriye verdiği ses gibi kontrolleri yapıp size ön izlenimlerimi paylaşırım. Birazcıkta yardımcı olmaya çalışan insanlara çok çok teşekkürler. Ayrıca Mert hocam çok emeğin geçti sana ayrıca teşekkür ederim :)

Geri