HVG 01 - Black HaVG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan essad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

essad

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2008 Corsa D 1.3 cdti
Sport Moded

-16" TFT Jant
-3.5cm Apex yay
-2*2 8000K xenon

-Pioneer FH- P 5000 ana unite
-Audiostation Mono Amfi
-Sierra Inno 4 channel stereo amfi
-30cm JBL woofer
-16cm SoundStream component

Fotoların kalitesi için şimdiden kusura bakmayın..

10122008.jpg

10122008001.jpg

15122008006.jpg

19012009001.jpg

Son düzenleme:
Maşallahı var. Kazasız belasız sürüşler..

Öncelikle Allah kaza bela vermesin,hayırlısı ile binmeyi nasip etsin.Birşey eksik gibi ama çözemedim :D . Jantlar mı yoksa body yok diye mi emin değilim. Egzozları normalde hiç sevmem bu şekilde,ama bu araçta güzel durmuş.Aslında egzozların oldugu yerler kesilip,son susturucu takılırsa cok daha şık olur gibime geliyor.Tabi şöyle DC Sports gibi birşey olacak,altı görünecek falan :) Neyse uçmadan,xenonlar falan herşey şahane.Beğenmediğim bir tarafı yok gibi,ancak jantlar sanki,daha spor birşey olabilirmiş..Yine de emeğine sağlık,güle güle kullan.

Öncelikle Allah kaza bela vermesin,hayırlısı ile binmeyi nasip etsin.Birşey eksik gibi ama çözemedim :D . Jantlar mı yoksa body yok diye mi emin değilim. Egzozları normalde hiç sevmem bu şekilde,ama bu araçta güzel durmuş.Aslında egzozların oldugu yerler kesilip,son susturucu takılırsa cok daha şık olur gibime geliyor.Tabi şöyle DC Sports gibi birşey olacak,altı görünecek falan :) Neyse uçmadan,xenonlar falan herşey şahane.Beğenmediğim bir tarafı yok gibi,ancak jantlar sanki,daha spor birşey olabilirmiş..Yine de emeğine sağlık,güle güle kullan.

çok teşekkür ederim, son susturucuyu söktürüm çift düz boru hattı çektirdim, çift çıkışı da faaldır tatlı ve duymak istediğim sesi alıyorum fazlasına gerek yok diye düşündüm, jant konusunda da ilk aldığımda hoşuma gitmişti şimdi gerçekten benim de gözüme batmakta, boyatmayı düşünüyorum jantları ;)

jantlar hariç 10 numara..
maşallahı var..

Kazasız belasız sürüşler. Evet eksik olan bence de jantlar.

egsozu bende cok begendim, ama jantlarda arkadaşlara katılıyorum... kazasız belasız sürüşler... :good:

Maşallah Kazasız-Belasız Kullanmak Nasip Eylesin

Ümraniye'de yolda gördüm aracı gerçekten güzel
Güle Güle Kullanmak Nasip Eylesin Yüce Mevlam

araç çok güzel olmuş, nazar değmesin..

ama jantlar arabayı çok bozmuş..

Kazasız Belasız Kullanmanız Dileğiyle...