Hükümetin cok övdüğü duble yol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iktidardaki hükümetin öve öve bitiremediği tüm türkiyeye duble yol yaptık diye ialn ettikleri duble yoldan bir kac kare
bu resimler Ağrı ve Doğubayazıt arasındaki 100 kmlik yoldan cekilmiştir yolu % 80 böyledir bahsi gecen duble yol geçen sene yapıldı
daha doğrusu yılı bile olmadı ve karayolları bu bölge müdürlüğü bu yola okey verdi işte türkiyenin parasının nasıl harcandığı ve nasıl takip edildiği ben yorum yazmak istemiyorum sadec bilgilendirme amaclı yazıyorum yorumu sizlere bırakıyorum ( ben yorum yazmadım cok ağır yazarım oda forumumuza yakışmaz diye yazmıyorum )
30310927823252995938.jpg

be15f1d8.jpg

f8gp1ybekj5uv1b42m8j.jpg

4t3ig3tu5dp4kj5d8tv.jpg

nbqe2u9dyc9xhp7x1e4.jpg

Son düzenleme:
neymiş de türkiye hizla gelişmiş hizla
gelişmede ölçü ne ölçü "duble yolla"
o zaman "uganda"da gelişme bizden fazla

ben böyle hükümetin nesini seveceğim
sevmediğim gibide devamli söveceğim....

bu yolu biliyorum.hele erzurum karlıova diyarbakır arasını görmeniz lazım.

El-alem alışverişte görsün mantığı...

Yapıldı mı? Evet yapıldı mantığı. Kalite diye bir olgudan eser yok.

Kayseri'deki çevreyolu da (ki otoban gibi) yapıldıktan sonra 2-3 yıl içinde yeniden yapıldı. (Belki de onarım halen devam ediyordur, Kayserililer bizi bilgilendirsinler) Neden? Çünkü herşey kalitesiz.

paralara yazık ya yolun halıne bak bırde bu yolla övunuyor karayolları :(

duble yolları satıh kaplama denilen sistemle yapıyorlar .yani zift üzerine mıcır birde silindir geçiyor üzerinden oldu bitti,haliyle ömrü çok kısa oluyor.

Sivas yolundada 2 senedir çalışma var bi bitiremediler ne zaman sivas a gidecek olsak bi hal oluyorum araba 20 km stabilizeye iniyor iniyor çıkıyor birde yağmur yağınca anlatmaya gerek yok.

duble kazık olmuş bence

kışın tekirdağdan aydına dönerken Keşana 4 km var iken bu delikler lastiğimizi ve jantımızı parçalamıştı :)

bazı fotolarda karşı şerit cillop gibi,

eskişehir girişindeki gibi eski yol halen eski bırakılıp yanına yeni yol yapılanlardan olabilir mi bunlar??

Geri