Hortumdaki Yağ kaçağı?

Karizma84

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün kaputu açtığımda resimdeki hortumun baş tarafının yağlandığını gördüm sorun nedir acaba? Önemli bir sorunmudur? kaça malolur? Aracım 2007 1.3cdti H kasa. Usta fotodan turbonun yağ kaçırdığını söyledi. tamir 850 tl tutar dedi tamir olmazsa sıfırı 1600 diyor? Yorumlarınızı bekliyorum. Uzak ihtimal ama hortumda yırtık olamaz mı :)

qrjx0.jpg

O kadar para vermeden işe hortumdan başladım şahsen :D

turbo borularını,manifoltu,intercoolerı egr yi temizletin güzelce. turboda ses yoksa ve aşırı yağ eksiltme yoksa elletmeyin . zamanla yağ buharı sebebiyle yine aynı olucaktır zaten.

Arkadaşlar bugün kaputu açtığımda resimdeki hortumun baş tarafının yağlandığını gördüm sorun nedir acaba? Önemli bir sorunmudur? kaça malolur? Aracım 2007 1.3cdti H kasa. Usta fotodan turbonun yağ kaçırdığını söyledi. tamir 850 tl tutar dedi tamir olmazsa sıfırı 1600 diyor? Yorumlarınızı bekliyorum. Uzak ihtimal ama hortumda yırtık olamaz mı :)

qrjx0.jpg

Turbo da yag kacagi varsa 300 lira civarlarinda tamiri yapilabilir. Turbo radyatorunu sokup yaglanma durumuna bakmak gerekli.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Turbo da yag kacagi varsa 300 lira civarlarinda tamiri yapilabilir. Turbo radyatorunu sokup yaglanma durumuna bakmak gerekli.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İstanbulda bu fiyata halledecek dediniz bildiginiz bir usta varmidir?

Salyangoz hortumu büküm yerinden arka kısmından yırtıkmış :D değiştirdik. bende derin bir oh çektim. Yalnız yinede arada yağ atması normal m? Acaba turboda bir sorun varmıdır?

hocam merhaba,
hortumu kaça değiştirttiniz? aynı sorun benim aracımda da var. fikir olması açısından soruyorum. malzeme + işçilik...

Geri