hoparlorden motor ses gelıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

webbee

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
TEYP CAR 300 e mp3 transmıtter bagladım
ancak motor sesı gelıyor hoparlorlerden bujı kablolarından mı??

Abi, teybe anfi bağlandığı zaman da aküden mi, şarj dinamosundanmı bilmiyorum direkt ceryan kablosu çekiyolar o zaman şarj dinamosunun veya motorun sesini içeri veriyor. Abi araya bi parça monde ediyolar ses kesiliyor diye biliyorum. (benim anfidende şarj dinamosunun sesi geliyodu)

anfi dinamodan etkileniyor. sony etkilenmiyordu bizde ama jbl etkileniyordu.

orjınal teyp var anfı yok 4 hoparlor orjınal

valla o zaman bişe diyemiyeceğim ama gene aynı sorun olabilir. sonucta radyo dalgası yakalıyor olabilir

Distribitör ile teybin power kablosunun arasına bi tane anti parazit şok bobini bağlanır paraziti keser...küçük ve ucuz bir malzemedir bi teypçiye veya elektrikçiye uğrarsan 15 dakikada hallederler

aslında krank miilnin çalışma frekansıyla aynı hızda bir ses veriyor değil mi daha doğrusu? gaza bastıkça devirlenen parazit ses ?

anfi dinamodan etkileniyor. sony etkilenmiyordu bizde ama jbl etkileniyordu.
Nedeni amfi değil aslında. Sinyal ve güç kablosunu aynı yerden çekersen bazen bu sesi alırsın. Eğer iyi yalıtımı olan bir RCA kablon varsa sorun olmaz. ;) Birde stereo amfiler mono amfilerden daha çok etkileniyorlarmış bu mevzudan.

Distribitör ile teybin power kablosunun arasına bi tane anti parazit şok bobini bağlanır paraziti keser...küçük ve ucuz bir malzemedir bi teypçiye veya elektrikçiye uğrarsan 15 dakikada hallederler
:good: :good: evet aynen öyle

TEYP CAR 300 e mp3 transmıtter bagladım
ancak motor sesı gelıyor hoparlorlerden bujı kablolarından mı??

taransmitter bağlayıncamı gelmeye başladı. transmitter yokken sadece teyp yada radyo açıkken geliyor mu?

Geri