Ynt: hoparlor tavsiysi
Turan bozkurt link' Alıntı:
Orhan kardeşim sana cyclone dan memnunmusun desem artıları eksileri nelerdir taktırmayı düşünüyorum yardımcı olurmusun bilgi bakımından
Cyclone den memnunum genel anlamda
artılarına örnek verebilirsem
-Üzerinde oynaması en kolay sistem
-Basit ve kolay anlaşılan arayüze sahip
-Çözünürlüğü tatmin edici her markanın 7" ekran zaten ufak olduğundan fazla piksel kaybı olmuyor

-Mp4 destekli ben tüm klipler mp4 ile izliyorum diğer markalar mp4 ü çalıştırmayabiliyor direk internetten genelde mp4 indiriliyor çevirici ile uraşmıyorum
-Ses kalitesi beni memnun ediyor
Eksileri
-Arayüzün basit olması cyclone dışında hemen hemen hepsi görüntü ve içerik anlamında daha albenili
-Dokunmatiği bazen seyir halinde sinir bozucu olabiliyor ( birçoğu böyledir kapasitif telefonlara alıştığımızdan eski tip dokunmatik zorluyor )
-Klima fan görselleri aktif olarak görünmüyor diğer markalarda açıp kapatınca ekrana yansıyor
-İgo haritasında hedefinize vardınızmı diye sorduğunda evet dendiğinde kendini yeniden başlatıyor
Fiyatına gelirsek bu tür ürünlerin içerisinde neredeyse en pahalısı klima açıp kapamayı ekranda göstermediği için o bir eksik olarak geliyor bana. Alınırmı derseniz yaygın servisi olduğundan ve çok az sorun yaşayan olduğundan alınabilir ama fiyatı yüksek o paraya daha görselliği hoş necvox lar tercih edilebilir
Beklentinize göre değişir durum genel olarak memnunum 1 senedir kullanıyorum en ufak donma yaşamadım. 10 üzerinden 8 alır benden