Hoparlör Montajı Astra G

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperuzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alperuzi

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Ben o bazilarindanim. Sadece tweeter icin anfi ile ugrasilmaz.

öncelikle söyleyim, bu model tweeter zaten anfiye bağlanmak için üretilmiştir. anfiye bağlanınca yanacaksa , teybe bağlanınca az ses verecekse ne işe yarıyormuş !

anfinizde 4 çıkış var. 2 çıkışı muhtemelen bass'a bağlanmıştır. geriye kalan 2 çıkışa da birer tweeter bağlanabilir. ancak anfiye bass ve tweeter için ayrı ayrı ayar yapmak gerekir. orjinal hoparlörler ise teybe direk bağlanacak. sanırım eleman biraz daha para koparmak için extra kablo maliyeti çıkarmış.

bakma öyle diyenlere ben yıllardır kullanırım pioneer serisi tizleri. siz tss 20 lerin crossover dediğimiz siyah kutularını bağlamadan direk teybin çıkışlarına + ve - uçlarını düzgün bağlayın en ufak probleminiz olmaz ve mükemmel ses alırsınız. tesisatçıların amfi satma uğraşıdır bu. tekrar söylüyorum ortalama 15 senedir bu şekilde ve farklı araçlarımda kullandım, sıkıntı olmaz.kolay gelsin.

amfi 4 kanal 2 kanalda köprü ile bas bağlı diyelim geriye kalan 2 kanal boş mu yok sa hop. bağlımı eğer boşsa tss20 leri oraya bağlayabilirsiniz,teyp te de güzel çalacağını düşünüyorum...

ts-s20

Çok teşekkür ederim cevaplayan herkese. Astra G orjinal kapı hoparlöründen kablo çekimini nasıl yapabilirim? Daha önce yapan var mı. Sadece hoparlör kapağını sökerek olur mu yoksa komple kapı döşemesini mi sökmem gerekir. Ve ya başka bir yolu var mıdır? Kapı döşemesini komple sökmek istemiyorum açıkçası.
İşçilik yeteneğim pek yoktur.

Crossover TS-S20

Bir sorum daha olacak,
ethembozkurt Beyin dediği gibi crossoversiz mi daha berrak ses alırım yoksa crossoverler ile birlikte mi bağlamalıyım?

Çok teşekkür ederim cevaplayan herkese. Astra G orjinal kapı hoparlöründen kablo çekimini nasıl yapabilirim? Daha önce yapan var mı. Sadece hoparlör kapağını sökerek olur mu yoksa komple kapı döşemesini mi sökmem gerekir. Ve ya başka bir yolu var mıdır? Kapı döşemesini komple sökmek istemiyorum açıkçası.
İşçilik yeteneğim pek yoktur.

aynı işlemi bende yapmak istiyorum ama arka kapı döşemesi nasıl sökülür bir konu bulamadım. yardımcı olacak kimse yok mu? yeni konu açmak istememiyorum

Geri