Hondayı Nasıl Bilirsiniz

en son kasası çok iyi olmuş ama şunu belirtmeliyim git gide Almanlaşıyorlar ( nasıl bir tabirse )
bece tam yerinde bir tabir japonlar almanları taklit ederek bu noktalar geldiler zaten kasalarındaki çizgilerde bunu hep hissettiriyor ama honda gerçekten güzel araç ben civici test etmiştim aracın motıruna hayran kaldın gerçekten iyi kaçıyordu

Arkadaşlar kaporta ve işçilikteki farkı ortaya koymanın çok basit bir yolu var bence arabanın kapısını açıp yavaşça kapatır gibi geri bırakın çıkan sesden aracın işçilik ve kaporta da gösterilen özen ortaya çıkıyor zaten bazı araçlarda ki bunlar özellikle japon araçları oluyor çıkan ses teneke kutuya tekme atmışsın gibi (hatta çoğu arabada kapı kapanmıyor zaten) opelde bu ses daha bi tok geliyor ama şu ana kadar favorim vw çıkan ses gerçekten aradaki farkı hemen belli ediyor...

Olay sese kaldıysa koltuk gıcırtısı konusunda kimse Opel'i geçemez. :)

Fabrikasyon aşamasında direksiyon kutusu içerisinde unuttukları darbukaları unutmayalım :)

olsun herşeye rağmen;

ben opelimi seviyorum:kop: :kop:

Valla ben 12 senelik opel vectra da kullandım şimdi de corsa kullanıyorum benim koltuğum gıcırdamıyor bence koltuk gıcırdaması yada arabanın sağından solundan ses gelmesi tamamen kullanan kişiye bağlı...

Valla ben 12 senelik opel vectra da kullandım şimdi de corsa kullanıyorum benim koltuğum gıcırdamıyor bence koltuk gıcırdaması yada arabanın sağından solundan ses gelmesi tamamen kullanan kişiye bağlı...

Bende hiç karşılaşmadımkoltuk gıcırtırısyla ama kapı gıcırtısı var bende. neyse bugün servise verdim arabamı onuda ekleyiverdim kapılarını gıcır gıcır eskisin biraz dedim

Benim oturduğum değil, yan kotuk gıcırdıyor. :)
Keşke kullanan ile alakalı olsa, maalesef bu opelin belki de en kronik problemi...
Corsa D'de çözmüşler anlaşılan. :)

Geri