Honda type-r

bugün adamları aradım tam sinir olmalık dedikleri geminin ne zaman geleceği belli değil gelince biz sizi ararız aynı şekilde bir akrabamızada yapmışlardı araba geldikten sonrada iki hafta plaka için bekletmişlerdı bugün soğudum resmen o muameleden sonra:(

bugün adamları aradım tam sinir olmalık dedikleri geminin ne zaman geleceği belli değil gelince biz sizi ararız aynı şekilde bir akrabamızada yapmışlardı araba geldikten sonrada iki hafta plaka için bekletmişlerdı bugün soğudum resmen o muameleden sonra:(

Sabır sabır ;)

hala gelmedi :(

Türkiyedeki son type-r'ı geçen hafta bizim apartmandan bir komşu aldı. Türkiye'ye başka gelmeyeceğini söylemişler ama tabi sipariş verdiysen gelme ihtimali yüksek.

Türkiyedeki son type-r'ı geçen hafta bizim apartmandan bir komşu aldı. Türkiye'ye başka gelmeyeceğini söylemişler ama tabi sipariş verdiysen gelme ihtimali yüksek.

1ünde vermiştik siparişi 100 tlde kapora vedi babam yanlış hatırlamıyorsam çarşambaya kadar süre verdik işte gelirse alıcaz gelmezse çarşamba gününe kadar kendileri bilirler en son konuşmamız da 72800 e indirmişler vazgeçmememiz için babamda çarşambaya kadar uzatmış macırda değil ama anlamıyorum bu pederi:)

hayırlısı olsun gec olsun temız olsun :)

s2000lerde temzi bulmak çok zor çoğu pert kayıtlı yada ağır hasarlı ondan bakmadım hiç son gönderdiğinde dikkatimi çekti vsa yani esp yokmuş benim corsada bile :DBurak abi katılıyorum sanada:D

Hayırlısı olsun cagataycım cok güzel bir araç seçmişsiniz kazasız belasız cezasız günlerde kullanmanızı dilerim :)

Geri