Honda type-r

hayırlı olsun kardeşim :):)

sağol kardeşim daha iyileri senin olsun bir aksilik çıkmazsa aldık arabayı corsaday kutu içi filtre aldım dün turgut abinin ordaydık navili teyp ve olursa ledli stopta gelicek:D

Çok iyi makine ama benim gözüme hitap etmiyor ben scirocco falan alırdım yerinde olsam..amanın adı büyük motor büyük ama kücük bisey ya gözümede güzel gelmio:D

Honda_Typer.jpg

Honda_Typer_back.jpg

114139BD21024BDB82D97E74B1B002B4.jpg

scirocco28.JPG

scirocco al ya:D

Son düzenleme:
Güzel alet tam senlik iyi tercih yapmışsın yaşınada uygun o araç bana göre tam o yaşların aracı hevesinide alırsın.. güle güle bin :) ..

Güzel alet tam senlik iyi tercih yapmışsın yaşınada uygun o araç bana göre tam o yaşların aracı hevesinide alırsın.. güle güle bin :) ..

aynen öyle tam yaşıma göre aslında önemli olan ruh 50 yaşımdada olsa değişmez hız sevdam diye tahmin ediyorum birde şu benzin fiyatları düşse iyi olcak scirocco baktık ama fiyat olarak 100bin tlyi geçiyor malesef çok para babama fazla yüklenmiş olucam

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız güle güle kullan inşallah. honda atmosferik bambaşka bi dünyadır ;)

Honda hayat onda. :D

çağatay liste fiyatu 74.500 indirim faazla yapmamışlarrr ???

corsadan sonraaa yollar az gelirrr gidebildiğin deposunu doldurabldiğin kadarrdır

biraz öyle olacak ama cliodan alışkınım 100 kmde 10 litre yakıyordu şehir dışı problem olmuyordu:D

Geri