Honda type-r

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
arkadaşlar bugün itibariyle gelecek olan honda type-r a talip olduk henüz parayı vermedik ama kaparo bıraktık renk olarak milano kırmızısı 2.0 motor 201 hp atmosferik diye biliyorum yanılıyorda olabilirim sizden ricam aracı kullanan oldu mu yada binen yada bir tanıdığında olan nasıldır beni üzer mi ona göre vazgeçicez veya alıcaz.
not:ön fren kaliperleride brembo kapaklar gibi ama üzerinde type-r yazıyor :D

Şimdiden hayırlı olsun, gerçekten adı büyük bir araba :good:

vaooovvv...

hocam hayırlı olsun...artık size yollar dayanamaz:D
allah bızede nasıp eder ınş. kullanmadım ama bındım cok super arac...ne kadara anlaştınız fiyat ??

fiyat olarak 74 bin tl olması lazım babam ilgileniyor fiyat işleriyle pek bir bilgim yok teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizin olsun umarım üzmez buda corsa gibi tabi corsa yine favorim olacak turbo sesini duymadan olmaz umarım benzinde artmaz dieselde yoksa arabaları alıp garajda yatırcaz:D

honda üzmez kardeşim zaten o yüzden fazla turbo murbo işlerine girmiyor adamlar ,hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin bu arada akıllı uslu kullan hızlı makinadır kendileri :D

bızım emrede vardı askerde sımdı 1 ay sonra gelcek onda var öve öve bıtıremıyodu ıyı secım turboyu aratmaz bastınmı gıdıyor koltuga yapısırsın zaten :D

kaç aydır babamın başının etini yiyiyordum sonun da ikna oldu işte polisli videodaki arabayı bağlamışlardı galiba öyle duymuştum:D

honda üzmez kardeşim zaten o yüzden fazla turbo murbo işlerine girmiyor adamlar ,hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin bu arada akıllı uslu kullan hızlı makinadır kendileri :D

yok ya zatan basılcak tek yol otoban kaldır her yerde mobesee var bir bakıma iyide oldu:D

Geri