honda jazz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y@vuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

y@vuz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar
honda jazz 2009 model ve üstü yani yeni kasayı nasıl bilirsiniz?
max 30 bin tl civarında yerine başka hangi araç olabilir?

honda herzaman iyidir .
bu sınıf bi araç alacam diyorsan 30,000 lira bütçen varsa ikinci el düşünme bence sıfır bak ...
corsa .polo vs gibi sıfır araç alınır bu paraya...

Son düzenleme:
Almera muhteşem konforlu bir araç abimde var ama performans beklememeden beyfendi gibi bineceksin fısır fısır sorunsuz biraz fazla yakan bir araba ama güzel araba 30 bin çıkartıyosan bence honda candır :)

honda herzaman iyidir .
bu sınıf bi araç alacam diyorsan 30,000 lira bütçen varsa ikinci el düşünme bence sıfır bak ...
corsa .polo vs gibi sıfır araç alınır bu paraya...

aslında sıfır fiyatlara da baktım. dediğiniz gibi şu an corsa 1.2 essential 28 bine alınır gibi. ama ne bileyim sanki bu araç daha geniş gibi geldi bana. küçük mpv gibi.

jazz 1.4 fun i-shift ve venga 1.6 crdi panaroma plus arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz?

jazz benzinli olarak binilebilecek küçük gibi görünsede gayet ferah yakıtı benzinli araca göre çok çok az kaliteli bir arabadır...civic le vs kıyaslamaya bile gelmez..hatta opel ve vw ile bile...
arıza çıkartmaz...i shift isterseniz gayet kullanışlı bir şanzıman yolda kesinlikle bırakmaz sizi diğer markalar gibi...aynı şekilde iç mekan güzel...arka koltukların alt kısmı yukarı doğru katlayabiliyorsunuz...
ben olsam uzun süre binecek ve imkanım varsa jazz ın sıfırına yazılabilirdim...
emsallerinin hiçbiri ile kıyaslanmaz..

jazz benzinli olarak binilebilecek küçük gibi görünsede gayet ferah yakıtı benzinli araca göre çok çok az kaliteli bir arabadır...civic le vs kıyaslamaya bile gelmez..hatta opel ve vw ile bile...
arıza çıkartmaz...i shift isterseniz gayet kullanışlı bir şanzıman yolda kesinlikle bırakmaz sizi diğer markalar gibi...aynı şekilde iç mekan güzel...arka koltukların alt kısmı yukarı doğru katlayabiliyorsunuz...
ben olsam uzun süre binecek ve imkanım varsa jazz ın sıfırına yazılabilirdim...
emsallerinin hiçbiri ile kıyaslanmaz..

Ben önceki kasa Jazz'ı kullandım. CVT vitesliydi. Sıkıntısız güzel bir araçtı. Ama i-shift vitese geçtikten sonra Honda kullanıcılarını üzdü. Araca uyum sağlamamış, uydurma bir sistem olarak tarihe geçti şu an kullanılan Jazz'lar.
Bunun dışında Jazz için söylenebilecek kötü bir şey olmadığını düşünüyorum. Sessiz, ekonomik, kaliteli, sorunsuz bir araç. Bana sorarsanız i-shift yerine düz vitesini tercih edin derim.
Eski bir Jazz kullanıcı olarak nacizene fikrim :)

sıfırdan ziyade 2. el düşünüyorum. ishift şanzıman easytronik gibi olduğu için cvt den daha sıcak geliyor bana. ama yaklaşık aynı fiyatlara dizel venga da olduğu için ikisi arasında kaldım.

sıfırdan ziyade 2. el düşünüyorum. ishift şanzıman easytronik gibi olduğu için cvt den daha sıcak geliyor bana. ama yaklaşık aynı fiyatlara dizel venga da olduğu için ikisi arasında kaldım.

CVT bambaşka bir kulvarda. CVT şanzımanda vites geçişi yoktur. Bir kasnak üzerinde zincir ileri geri giderek vitesi büyütür yada küçültür. Vites geçişi hissedilmez değildir. Çünkü vites geçişi yoktur :) Bu sebeple sıfır sarsıntı maksimum konfor ;)

Geri