Honda CRX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aklımdan geçenler asla böyle degil..

bununda fiyatı yüksek ama olay budur 1.6 VTI 160hp :):cool::cool:

şu koltuklara bir bakın:)
big_5171553_211901_dl96484.jpg

http://www.sahibinden.com/orjinal_b16a1_vtec_160hp_WQQaXQQ5171553WQQpXQQdisplayitem

ama tabiki bu arabaya 15 milyar verilmez.. 1.4 veya 1.6 motor 100-150 bin motor temiz araçlar var 5-6 milyara sahibindende biraz fiyatlar şişik :)

Son düzenleme:
Efe galiba damarına bastım honda crx diyerek :)

ya ilanların emin ol hepsine bakmışımdır.. :) bana göre olan cok sade olucak dokunulmamış olucak :D

araba 10 numara kafamı kurcalayan motor kronik sorun vs. iyi araştırmak lazım :)

sen araştır ben seni bi ara msne de ekleyeyim şuan öss arifesi cok vaktim olmuyo görüşmek üzere

sağolasın :)

dışarı çıkıcam birazdan ama yaptığım araştırmalara göre(:D) parça sıkıntısı ve mekanik sorun yaşanabiliyomuş.bide oturma pozisyonu çok rahatsız yazıyo nette.

205 gti 1.9 motor.. . tek geçerim.

neden yapılıyor bılıyormusuz honda lego gıbı aractır bı bakmısın hurda bı cıvıc sana kafa tutuyor ama bılmıyorsunuzkı ıcınde b 30 makına var gazlıyorsunuz ıcınızden gecıp gıdıyor bu arabalar ne yaparsanız yapın guc kazancı saglıyor ve butun hondalar bırbırlerıne uyum saglıyor bıde vtec olayı var bıde bunu turboluyorsunuz b 20 vtec bıde turbo al sana 500 ps cıkartıyor ve bılındıgı gıbı japonların en saglam motoru olan aractır ıyı bakımlı hıc kapak acılmamıs 450 bın 500 bın gıdıyor ve performans kaybı hıc bır sekılde yasanmıyor ustune kazanıyorsunuz saygılar .... :D

hondada hıc bır sekılde parca sıkıntısı yasanmıyor hepsı bırbırlerıne uyum saglıyor ornek ıntegra blogu ıntegra pıstonları crv ust blogu ve vtec ust kapak vtec sanzımanı ıcıneıntegra sanzımanın dıslılerı koyuluyor sadece bunlar yapılıyor ayarları yapılmadan 280 ps verıyor yanı honda boyle bır sey

Geri