Honda CRX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
4 ila 6 milyar arası paranız olsa.. ve ayağımı yerden kesin diye böyle bir araç alınır mı? Alınırsa çok mu baş ağrıtır? Yada alınıp 0 motor yapılırsa sorunsuz kullanılabilir mi? Eski araçlara biraz sempatim söz konusuda :)

Araç 90 ila 93 model arası.Motor secenekleri 1.4 ile 1.6

0702_ht_17_z+1989_honda_CRX+tail.jpg

0702_ht_08_z+1990_honda_crx+interior.jpg

0702_ht_02_z+1989_honda_CRX+front_view.jpg

tafo25zoii6.jpg

bunlar amerika da pocket rocket diye geçiyolar..alıp modifiye ediceksen tamam. uğraşırsan süper bi makineye çevirirsin ama sağlam bi bütce ayırmalısın

hep tuning dergilerinde gördüğüm bir araç bu acaba neden bu aracı seçiyo modifiye yapanlar

ya kronik sorunları yok ise aracın ağır dan para harcayabilirim , sade bi modifiye yakışır düşüncesindeyim :)

dediğim gibi motor özelliklerinden.kasa hafif,motor çok kuvvetli kalıyo hafif kasa olduğu için.özellikle hızlanması çok iyidir.ama top speed düşüktür.yol tutuşta iyi yere yakın olduu için.iyi para harcarsan süper makine olur

bu aracın yere yakınlıgı kasasının 900 kg civarı olması ve motor gücü beni her zaman hasta etmiştir.temiz bir tane bulursan bu arabaya yapılan her seye deger ama temizini nerden bulucan?

bu aracın yere yakınlıgı kasasının 900 kg civarı olması ve motor gücü beni her zaman hasta etmiştir.temiz bir tane bulursan bu arabaya yapılan her seye deger ama temizini nerden bulucan?

var ya temizi ciddi arayınca bulunabilir bence..

böyle bir araç zevk için alınır o yüzden önemli olan az sorun cıkarması yoksa herşeyine razı olunabilir bencede.. :)

Geri